:

Kan man have penge i flere banker for at undgå negativ rente?

Table of Contents:

 1. Kan man have penge i flere banker for at undgå negativ rente?
 2. Hvilke banker er størst i Danmark?
 3. Hvorfor skifter man bank?
 4. Hvilken bank har flest kunder?
 5. Hvilken bank er størst i Norden?
 6. Hvor gammel skal man være for at skifte bank?
 7. Kan jeg oprette en konto i en anden bank?
 8. Kan man have 2 nem konti?
 9. Hvordan indberettes negativ rente?

Kan man have penge i flere banker for at undgå negativ rente?

Hvis flere banker vælger at følge med, vil det sandsynligvis ske indenfor ganske kort tid. Selve beløbsgrænsen for, hvornår der skal betales negativ rente af kontantopsparing, ligger dog fortsat uændret på 100.000 kr. hos de fleste banker. Ændringen på 0,1% betyder således, at hvis man har 300.000 kr.

Hvilke banker er størst i Danmark?

De 10 største danske banker i 2021 er:
 • Danske Bank.
 • Jyske Bank.
 • Sydbank.
 • Nykredit Bank.
 • Spar Nord Bank.
 • Arbejdernes Landsbank.
 • Ringkjøbing Landbobank.
 • Saxo Bank.

Hvorfor skifter man bank?

”Når så mange undersøger et bankskifte men vælger at blive i deres nuværende bank, skyldes det oftest, at de konkurrerende banker ikke kan give et bedre tilbud, eller at kunderne alligevel er tilfredse med deres nuværende bank og bankrådgiver.

Hvilken bank har flest kunder?

Mybankers årlige analyse viser, at kunderne i Arbejdernes Landsbank har placeret deres bank i toppen af skalaen over banker med de mest tilfredse kunder. Pensam bank indtager 2. pladsen lige foran Lån & Spar bank. Ringkjøbing Landbobank kommer ind på en 4.

Hvilken bank er størst i Norden?

Nordea er nordens største bank og andenstørste i Danmark.

Hvor gammel skal man være for at skifte bank?

Flytning af betalingsoverførsler, indlånskonto og betalingsserviceaftaler skal ske inden for syv bankdage, når din nye bank har modtaget alle relevante oplysninger. Flytning af banklån, pensionsopsparinger, lån med pant i fast ejendom og værdipapirdepoter kan dog tage længere tid.

Kan jeg oprette en konto i en anden bank?

Har du en konto hos en anden bank, skal du sørge for, at der er penge på kontoen. Det gør du ved at oprette en fast månedlig overførsel fra din gamle konto til din nye konto. Din netbank kan du i nogle tilfælde bruge til at samle dine konti, selv om de er i forskellige banker.

Kan man have 2 nem konti?

Kan to personer have den samme Nemkonto? Ja, der er ingen krav om, at man skal eje sin NemKonto. Så det er for eksempel muligt at have sin ægtefælles konto eller en fælleskonto som NemKonto.

Hvordan indberettes negativ rente?

Ved indberetning af negativ rente (renteindtægt) skal I udfylde rentebeløbet med minus (-) fortegn. Der er ikke krav om, at renteudgifter skal indberettes med plus. Er fortegn ikke udfyldt, opsætter vi automatisk feltet med plus.