:

Hvor mange bankdage tager overførsel 2020?

Table of Contents:

  1. Hvor mange bankdage tager overførsel 2020?
  2. Hvorfor spørger banken om oplysninger?
  3. Kan banken se mine andre lån?
  4. Kan man Bankoverføre i weekenden?
  5. Er lørdag en bankdag?

Hvor mange bankdage tager overførsel 2020?

En standardoverførsel er en overførsel, hvor beløbet er modtageren i hænde den førstkommende bankdag efter overførselsdagen. Det er også muligt at vælge en såkaldt "sammedags-overførsel" i overførselsbilledet.

Hvorfor spørger banken om oplysninger?

Hvorfor spørger banken, de kan jo bare se på min konto? Banken skal kunne dokumentere de oplysninger, som banken bruger til at kende kunden. Banken kan derfor ikke nøjes med, at bankens rådgiver kender kunden godt. Desuden kan banken ikke se kundens kontooversigt på samme måde, som kunden selv.

Kan banken se mine andre lån?

Hej Morten, ja banken kan se din samlede restgæld på din årsopgørelse, samt hvis lånet et tilmeldt på pbs/nets, så vil de også kunne se at du betaler til et lån der.

Kan man Bankoverføre i weekenden?

Lørdag og søndag er ikke bankdage i Danmark. Undtagelse (i de fleste netbanker): Du kan overføre til en konto i samme bank som din egen bank også lørdag/søndag.

Er lørdag en bankdag?

En bankdag er en dag hvor en bank er åben, dvs. en almindelig hverdag med undtagelse af lørdag. Udover weekender og helligdage, er der en række overenskomstmæssige fridage, som f.