:

Hvad gør man hvis billetautomaten ikke virker?

Table of Contents:

 1. Hvad gør man hvis billetautomaten ikke virker?
 2. Kan man købe togbillet på stationen?
 3. Hvor kan man købe billet til toget?
 4. Hvor kan jeg hente DSB billetter?
 5. Hvordan slipper man for kontrolafgift?
 6. Hvad sker der hvis man ikke betaler en Busbøde?
 7. Kan man købe togbillet på mobilen?
 8. Hvordan køber man billet til tog på mobilen?
 9. Kan man købe billetter på stationen?
 10. Hvorfor kan jeg ikke tilbagebetale min DSB billet?
 11. Kan man få nedsat sin kontrolafgift?
 12. Hvad sker der hvis man ikke betaler Togbøder?
 13. Kan man få nedsat en Busbøde?
 14. Hvordan betaler man togbillet?
 15. Kan man købe billetter på rejseplanen?

Hvad gør man hvis billetautomaten ikke virker?

Hvis billetautomaten ikke virker, skal du som udgangspunkt købe billet på anden vis, fx ved en anden billetautomat, via Arriva Tog App/webshop eller check-ind på et rejsekort. Er dette ikke muligt og får du derfor en kontrolafgift, skal du henvende dig skriftligt til Arriva senest 14 dage efter udstedelsen.

Kan man købe togbillet på stationen?

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet. Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i. Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde.

Hvor kan man købe billet til toget?

Billetten kan købes online via Arriva Tog app, i vores webshop, via rejseplanen.dk, samt i billetautomaten på stationerne.

Hvor kan jeg hente DSB billetter?

Billetter til afhentning Vælger du afhentning, skal du afhente din billet i en automat eller i DSB Salg & Service. Ved afslutningen af bestillingen får du en e-mail med et bookingnummer, som skal bruges, når du henter billetten.

Hvordan slipper man for kontrolafgift?

Kontrolafgift i forbindelse med coronapas Hvis du ikke kan fremvise et coronapas, fordi du har været smittet fornyligt, så kan du i særlige tilfælde få annulleret kontrolafgiften. De særlige tilfælde gælder kun, hvis du skal rejse ifm. arbejde eller skole og kræver at du har en erklæring fra arbejdsgiver eller skole.

Hvad sker der hvis man ikke betaler en Busbøde?

Hvis ikke du betaler den kontrolafgift du har modtaget, vil DSB iværksætte en rykkerproces der læner sig op ad renteloven §9b stk. 1 og 2. Når du har modtaget 2 rykker skrivelser og endnu ikke har betalt din kontrolafgift, så vil gælden blive overført til Gældsstyrelsen for videre inddrivelse.

Kan man købe togbillet på mobilen?

Køb din togbillet på mobilen. Med Arrivas billet app, Arriva Tog, er det nemt, hurtigt og mere enkelt at være rejsende, og du har altid din togbillet lige ved hånden. I appen kan du købe billetter til og fra alle stationer i hele Danmark – både med gyldighed til Arriva og DSB tog.

Hvordan køber man billet til tog på mobilen?

Send en SMS til 1415 og få billetten sendt som sms til din telefon....Send en SMS til 1415 med følgende information:
 1. Startzone, station eller stoppested.
 2. Antal zoner.
 3. Billettype (voksen, barn, tilkøbsbillet, cykel - eller v, b, t, c). Hvis du ikke angiver billettype, går vi automatisk ud fra, at du ønsker en voksenbillet.

Kan man købe billetter på stationen?

Alle stationer er udstyret med billetautomat, hvor du kan købe billetter samt afhente forudbestilte billetter. I billetautomaten kan man købe voksen- børne- og ung-billetter til enkelt- og returrejser til og fra næsten alle stationer i Danmark.

Hvorfor kan jeg ikke tilbagebetale min DSB billet?

Pladsbilletter købt sammen med DSB Orange-billetter kan ikke ændres eller tilbagebetales. Du kan beholde retten til tilbagebetaling af Pladsbilletter, hvis du køber dine DSB Orange-billetter og Pladsbilletter hver for sig. Pladsbilletter købt specifikt sammen med Orange Fri, kan dog refunderes.

Kan man få nedsat sin kontrolafgift?

Det er desværre ikke muligt at en kontrolafgift nedsat - uanset om du er studerende, lærling, kontanthjælpsmodtager eller pensionist.

Hvad sker der hvis man ikke betaler Togbøder?

Hvis ikke du betaler den kontrolafgift du har modtaget, vil DSB iværksætte en rykkerproces der læner sig op ad renteloven §9b stk. 1 og 2. Når du har modtaget 2 rykker skrivelser og endnu ikke har betalt din kontrolafgift, så vil gælden blive overført til Gældsstyrelsen for videre inddrivelse.

Kan man få nedsat en Busbøde?

Det er desværre ikke muligt at en kontrolafgift nedsat - uanset om du er studerende, lærling, kontanthjælpsmodtager eller pensionist.

Hvordan betaler man togbillet?

Når du kommer til betalingssiden i DSB App, vælger du 'MobilePay', herefter åbner MobilePay, og du kan gennemføre betalingen. Afvent, at DSB App åbner igen, og billetten leveres. På www.dsb.dk kan MobilePay bliver valgt, samme steder som du vælger de øvrige betalingsmidler.

Kan man købe billetter på rejseplanen?

Du kan efter at have foretaget en søgning på Rejseplanen, købe billet til den pågældende rejse, ved at trykke på "Køb Billet"-knappen. Du vil herefter blive viderestillet til den bestillings-service som tilhører den pågældende trafikvirksomhed, som styrer driften af transportmidlerne på rejsen.