:

Hvad er menneskets skyggeside?

Table of Contents:

 1. Hvad er menneskets skyggeside?
 2. Hvordan finder jeg mine skyggesider?
 3. Hvad er en Skyggecoach?
 4. Hvordan arbejder man med skygger?
 5. Hvad er skygge arbejde?
 6. Hvordan opstår en skygge?
 7. Hvordan kan du integrere din og andres skygger?
 8. Hvad er lyse skygger?
 9. Hvad er Livsdesign?
 10. Hvordan opstår skygger?
 11. Hvad vil det sige at leve i skyggen af en anden?
 12. Hvad er en lys skygge?
 13. Hvorfor kaldes det en mørk skygge?
 14. Hvorfor kaldes det en lys skygge og ikke en positiv skygge?
 15. Hvordan kan man designe sit liv?

Hvad er menneskets skyggeside?

Skyggen personificerer alt det, personen ikke vil vedgå sig, og som altid vil trænge sig på direkte eller indirekte. Menneskets skyggesider dannes tidligt i barndommen som dispositioner der er uforenelige med den livsform eller det miljø, hvorunder man lever.

Hvordan finder jeg mine skyggesider?

En skyggeside er en egenskab, man ikke vil være, og derfor reagerer stærkt følelsesmæssigt på. Også når andre udviser egenskaben. Du kan finde en af dine skyggesider, ved at kigge på det, du… bliver irriteret over ved andres opførsel (asocial, klæbende, fyldende).

Hvad er en Skyggecoach?

SkyggeCoaching er et ekstraordinært redskab til at se ind i dig selv og identificere og forvandle de tillærte mønstre og skyggesider, der blokerer for at du kan leve ud fra din autentiske kerne. Skyggesider er det, du ikke kan se og acceptere hos dig selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre.

Hvordan arbejder man med skygger?

Skyggearbejde handler om at identificere, hvilke følelser og egenskaber vi har lukket ned for – og stille og roligt åbne op igen. Pernille Melsted guider til, hvordan man kan blive gode venner med sin skygge. Jeg vil gerne lære andre mennesker, at vi er andet og mere, end vi tror og viser verden.

Hvad er skygge arbejde?

Skyggearbejde er intensivt, dybt personligt arbejde, som rydder op i din fortid, frigiver energi og efterlader dig med en viden om og en dyb følelse af, at du er god nok – præcis som den du er ❤️ det at arbejde ned skyggeteori kan ændre dit liv kolossalt i en positiv retning, det at forstå hvorfor vi mennesker, gør som ...

Hvordan opstår en skygge?

Skygger tager form efter det lysbrydende objekt, dog kan skyggen være deformeret eller forvredet afhængig af strukturen af underlaget den falder på, og afhængig af vinklen hvormed lyset rammer objektet. Jo mindre vinklen er mellem lysets retning og den overflade som skyggen falder på, desto længere er skyggen.

Hvordan kan du integrere din og andres skygger?

1 visualisering, som guider dig dybere i arbejdet med skyggerne. 1 visualisering, som hjælper dig til at integrere dit “lys” (dine lyse skygger.) 1 følelsesforløsning så du kan forløse de følelser der dukker op. Ekstra bonus: “Detektiv i eget liv”, som hjælpe dig ud af fastlåste situationer som du har modstand på.

Hvad er lyse skygger?

Modul 3: Lyse skygger De lyse skygger er nemlig de positive sider, som du ser i andre og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indadeller ved at kigge udad - hvad det er for en side, du længes efter at have adgang til? Og hvad er det du savner at være, som du var en gang?

Hvad er Livsdesign?

I livsdesign skal du helt ind og finde dine kerneværdier, hvad der er vigtig for dig og for din sjæl. Med et livsdesign skal du lære: Hvem DU er og hvad der er dine kerneværdier. Og hvad dit talent er.

Hvordan opstår skygger?

Skygger tager form efter det lysbrydende objekt, dog kan skyggen være deformeret eller forvredet afhængig af strukturen af underlaget den falder på, og afhængig af vinklen hvormed lyset rammer objektet. Jo mindre vinklen er mellem lysets retning og den overflade som skyggen falder på, desto længere er skyggen.

Hvad vil det sige at leve i skyggen af en anden?

Fordi vi som børn er afhængige af de voksnes kærlighed, lærer vi at undertrykke disse sider af os selv. Vi stiller en facade op så vi ikke viser hvad vi i virkeligheden føler. Dette kaldes også det 'falske jeg' og de undertrykte sider kaldes 'skyggen'. De er stadig en del af os, men de lever i det usynlige.

Hvad er en lys skygge?

Modul 3: Lyse skygger De lyse skygger er nemlig de positive sider, som du ser i andre og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indadeller ved at kigge udad - hvad det er for en side, du længes efter at have adgang til?

Hvorfor kaldes det en mørk skygge?

De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på den egenskab. Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være ved. Mørke skygger opstår gennem hele livet dog primær i barndommen.

Hvorfor kaldes det en lys skygge og ikke en positiv skygge?

Lyse & mørke skygger Når vi refererer til skygger, er det ikke kun de umiddelbart negative sider i os, der menes. Skyggen betyder blot noget, der endnu ikke er belyst af vores bevidsthed. De mørke skygger er de sider, vi frastødes af i os selv og andre.

Hvordan kan man designe sit liv?

Design Dit Liv er et personligt Mentorforløb med samtaler til dig:
 1. der vil erobre sit liv.
 2. der ønsker mere indre ro, tillid og tryghed.
 3. der er ”fanget” i et dårligt mønster.
 4. der ikke føler sig god nok.
 5. der ikke kan se ”lyset”
 6. der tænker mange negative tanker.
 7. der sidder ”fast” og ikke kan se, hvad du skal gøre.