:

Kan man sælge på Etsy?

Table of Contents:

  1. Kan man sælge på Etsy?
  2. Er det sikkert at købe på Etsy?
  3. Hvilket land kommer Etsy fra?
  4. Kan man stole på Fruugo?
  5. Er der told på ting fra eBay?
  6. Hvor sender eBay fra?
  7. Hvad koster det at handle på eBay?
  8. Hvordan betaler jeg på eBay?
  9. Er der told på varer fra ASOS?
  10. Kan man stadig handle hos ASOS?

Kan man sælge på Etsy?

Du kan bruge 'Sælg på Etsy-appen' til at administrere din butik og salg på farten, hvilket kommer godt med, hvis du altid er på farten. Det har også marketing- og reklameværktøjer, som du kan bruge til at øge din kundebase, trække nye følgere og blive fundet online.

Er det sikkert at købe på Etsy?

Generelt har sælgere kun positive anmeldelser og Etsy sørger for at få svindlerne smidt ud. Tjek om sælgeren sender til Danmark, det er ikke alle, der gør det desværre. Og læs beskrivelsen af varen godt, i nogle tilfælde står der at man skal angive størrelse eller lignende i en besked når man tjekker ud med varerne.

Hvilket land kommer Etsy fra?

Etsy er en Amerikansk global markedsplads, hvor man kan kan sælge sine håndlavede varer, vintage- og håndværks-artikler direkte til købere over hele verden.

Kan man stole på Fruugo?

Køb ikke noget hos Fruugo! Det virker som ren svindel. Bestilte bog til levering senest den 15.02, men her den 17.02 kan de desværre ikke lige sige, hvor den er - trods flere henvendelser. Der følger desuden - åbenbart - ikke tracking info med, når man køber her (selv om det ser sådan ud i bekræftelsesmailen).

Er der told på ting fra eBay?

Du skal betale told, hvis du køber varer på nettet fra et land uden for EU, og den samlede pris er på mere end 150 euro før fragt. Beløbsgrænsen gælder dermed for den samlede værdi af alle varerne i forsendelsen. Når du opgør værdien, skal du kun medregne prisen for selve varerne - dette kaldes varernes egenværdi.

Hvor sender eBay fra?

At købe tøj på eBay Hvis du ikke holder øje, kan du få nogle overaskelser, når du handler på eBay. Rigtig meget tøj kommer fra Kina, og det er nogle helt andre størrelser end dem vi kender, og one size er størrelse mikro.

Hvad koster det at handle på eBay?

De nye EU-regler juli skal der betales moms på alle varer, der købes udenfor EU – ikke kun varer, der koster over kr. 80. Det kan umiddelbart lyde meget overkommeligt, men transportøren (fx postnord), som skal håndtere opkrævningen, har ret til at tage sig betalt for dette.

Hvordan betaler jeg på eBay?

Derimod er Paypal et super smart, simpelt og sikkert betalingssystem, hvis du handler på Ebay. Du betaler enten via din Paypal bruger eller med dit kreditkort via Paypals checkout system. I begge tilfælde er du godt stillet, hvis der skulle opstå problemer.

Er der told på varer fra ASOS?

ASOS er en britisk virksomhed, men vi sender alle pakker fra vores lager inden for EU. Det er derfor gode nyheder for vores danske kunder, for så skal du nemlig ikke betale told- og importafgifter.

Kan man stadig handle hos ASOS?

Der er ingen grund til bekymring, for du kan stadig bestille dine ordrer og shoppe som normalt på ASOS efter Brexit. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at shoppingoplevelsen forbliver den samme.