:

Hvor kan man købe kunstskøjter?

Table of Contents:

 1. Hvor kan man købe kunstskøjter?
 2. Hvor kan man starte til skøjtning?
 3. Hvor kan man gå til skøjtning i Danmark?
 4. Hvad koster kunstskøjter?
 5. Hvilke kunstskøjter er bedst?
 6. Hvad koster det at gå til skøjtning?
 7. Hvor mange dyrker kunstskøjteløb i Danmark?
 8. Hvor må man gå på isen?
 9. Hvad er forskellen på kunstskøjter og Ishockeyskøjter?
 10. Hvor kan man købe skøjter?
 11. Hvilken skøjte skal man vælge?
 12. Kan man gå til skøjtning?

Hvor kan man købe kunstskøjter?

Kunstskøjter i god kvalitet er helt essentielt, når du ønsker at skøjte kunstløb. Heldigvis kan du også købe dine kunstløberskøjter her hos RexHockey, hvor vi har modeller fra bl. a. Graf og Lake Placid.

Hvor kan man starte til skøjtning?

I alle skøjtehaller findes en skøjteklub, der er parat med råd og vejledning – og med den første prøvetime. Undervisningen foregår i grupper, hvor der trænes med andre på samme niveau. Derfor vil der altid være et passende hold og niveau at begynde på i sæsonen, der oftest starter 1. september.

Hvor kan man gå til skøjtning i Danmark?

Her kan du løbe på skøjter i København og omegn
 • KUNSTIGE SKØJTEBANER.
 • Broens Skøjtebane. ...
 • Skøjtebanen i City2. ...
 • Skøjtebanen i Enghaveparken. ...
 • Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel. ...
 • SKØJTELØB PÅ SØER. ...
 • Dyrehaven. ...
 • Søerne i København.

Hvad koster kunstskøjter?

K2 Marlee Beam - Red 2022 750 kr.

Hvilke kunstskøjter er bedst?

Hybridskøjter perfekt til både børn, begyndere og øvede Ovejer du et par kunstskøjter, så husk, at har de typisk ikke samme komfort som hybrid skøjter har, så her kan det være en god idé at købe en hybridskøjte med en kunstskøjteklinge til de yngre børn.

Hvad koster det at gå til skøjtning?

Børn under 4 år kommer gratis ind i skøjtehallen. Voksen 500 kr. Barn (4-14 år) / Pensionist 300 kr. Derudover er der en udgift på 20/50 kroner for chipkort/armbånd.

Hvor mange dyrker kunstskøjteløb i Danmark?

Skøjteløb dyrkes som fritidsfornøjelse og motion eller som sport og showdisciplin. Skøjtesport omfatter kunstskøjteløb og hurtigløb. I Danmark er 19 klubber med i alt ca. 2000 medlemmer (2016) tilsluttet Dansk Skøjte Union (stiftet 1912) og International Skating Union (stiftet 1892).

Hvor må man gå på isen?

Du KUN ud på isen, hvis skiltet "Færdsel på isen er tilladt" er sat op. På alle andre tidspunkter er det forbudt....Se efter det blå skilt "Færdsel på isen tilladt".
 • Brug din sunde fornuft. ...
 • Isen skal være 16-18 cm tyk, før Kommunen kan give tilladelse til at man må gå på isen.

Hvad er forskellen på kunstskøjter og Ishockeyskøjter?

Hockeyskøjter er hurtige, manøvrebare og yder god støtte om foden, hvilket gør dem velegnede til begyndere. Hybridskøjter er også et godt valg til nybegyndere, som kun skal bruge dem til hygge. Ønsker du at øve spring, piruetter og andre tekniske tricks, skal du gå efter en kunstskøjte.

Hvor kan man købe skøjter?

Men også mere avancerede skøjter til den professionelle ishockeyspiller eller kunstskøjteløber. Du finder altid skøjterne til netop dit formål hos Hockeyshop! Husk, at vi naturligvis sender hurtigt og tilbyder gratis levering, når du køber for min. 499 kr.

Hvilken skøjte skal man vælge?

Køb dine skøjter i den rigtige størrelse Skøjterne skal sidde til uden at stramme. Når snørebåndene/spænderne er løsnet og foden skubbes helt frem, skal der lige akkurat være plads til en finger bag hælen. Det er også en god idé at prøve skøjterne med de strømper, du har tænkt dig at skøjte i.

Kan man gå til skøjtning?

I princippet kan børn begynde til skøjteløb, når de kan gå, men det er bedre at vente, til de kan løbe. Skøjterne er det vigtigste udstyr. De skal slutte tæt om foden, og man skal blot bruge en tynd strømpe. Det giver den bedste kontrol over skøjteklingen.