:

Kan man låne til udbetalingen på et hus på SU?

Table of Contents:

  1. Kan man låne til udbetalingen på et hus på SU?
  2. Hvorfor skal pengeinstitutter beskytte persondata?
  3. Kan man låne penge med SU-lån?
  4. Kan man få SU-lån med tilbagevirkende kraft?
  5. Hvad er de grundlæggende principper i databeskyttelsesreglerne?
  6. Hvilken af nedenstående er omfattet af begrebet personoplysning?
  7. Kan man tage boliglån som studerende?
  8. Er SU gæld til det offentlige?

Kan man låne til udbetalingen på et hus på SU?

du kan købe hus for. Husk, at det er hvor meget gæld du cirka må sidde for, så har du gæld i f. eks bil eller et SU lån, så skal dette trækkes fra ovenstående beløb. Ønsker du at købe for mere en 3,5 gange din årsløn, så stiger din udbetaling typisk også.

Hvorfor skal pengeinstitutter beskytte persondata?

Beskyttelse af persondata er en væsentlig faktor for forbrugernes tillid til bankerne. Området er stærkt reguleret af blandt andet EU og administreres af Datatilsynet. Reguleringen af, hvordan bankerne håndterer persondata, sigter mod at undgå svindel og offentliggørelse af personlige oplysninger.

Kan man låne penge med SU-lån?

Du kan låne op til 3.273 kr. (2022) pr. måned med et SU-lån ved siden af din almindelige SU. Du kan optage et SU-lån når som helst under dine studier, og du kan selv vælge hvilke og hvor mange måneder, du ønsker at låne penge i.

Kan man få SU-lån med tilbagevirkende kraft?

Du kan søge SU-lån med tilbagevirkende kraft for de måneder i året, hvor du har modtaget SU (til din nuværende uddannelse og på samme uddannelsessted). For eksempel kan du i maj inden for samme år søge om lån tilbage fra januar, hvis du fik SU i januar.

Hvad er de grundlæggende principper i databeskyttelsesreglerne?

Databeskyttelsesreglerne indeholder endvidere følgende grundlæggende principper, du som dataansvarlig altid skal overholde: Lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed: Behandlingen skal overholde databeskyttelsesreglerne og være gennemsigtig.

Hvilken af nedenstående er omfattet af begrebet personoplysning?

Oplysninger i form af billede, fingeraftryk, familieforhold, bolig, bil, eksamen, ansøgning, CV, ansættelsesdato og -stilling, arbejdsområde og arbejdstelefon – er også personoplysninger.

Kan man tage boliglån som studerende?

Boliglån til studerende Hvis du er studerende, har du mulighed for at optage et boliglån til køb af ejerbolig eller andelsboliglån til en andelsbolig. Vilkårene for studerende er ikke anderledes end for andre, og der er ikke særlige studierabatter. Men som studerende er din indkomst lille.

Er SU gæld til det offentlige?

børnebidrag, der er udbetalt forskudsvis af det offentlige efter lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag. daginstitutionsbetaling. studielån (SU-lån), hvor betalingsfristen er overskredet. tilbagebetaling af for meget udbetalt boligstøtte, jf.