:

Hvad er et kontaktpunkt?

Table of Contents:

 1. Hvad er et kontaktpunkt?
 2. Hvad er loyale kunder?
 3. Hvorfor køber kunderne?
 4. Hvad stiller kunden bedst?
 5. Hvordan laver man en Kunderejse?
 6. Hvordan opnår man kundeloyalitet?
 7. Hvad betyder kundeloyalitet?
 8. Hvad skal jeg gør for at tiltrække kunder?
 9. Hvordan holder man kunder?
 10. Hvad er en god kundeoplevelse?
 11. Hvordan kan du give kunderne den bedste service ?*?
 12. Hvor starter Kunderejsen?
 13. Hvilke data vil kunne sætte en kam i stand til at arbejde mod at udvikle kundens forretning?
 14. Hvor finder jeg mine kunder?
 15. Hvordan kan du bidrage til den gode kundeoplevelse?

Hvad er et kontaktpunkt?

Definition af kontaktpunkter: Et kontaktpunkt er altid når en mulig kunde eller kunde kommer i kontakt med dit brand – før, under eller efter de køber noget af dig. At identificere dine kontaktpunkter er det første skridt imod at kortlægge kunderejsen og sørge for, at dine kunder er tilfredse på hvert skridt på vejen.

Hvad er loyale kunder?

Kunder bliver loyale, fordi de oplever en følelsesmæssig tilknytning, og de husker følelsen, når de bruger et produkt eller en serviceydelse. En virksomhed, der formår at optimere og skabe en følelsesmæssig forbindelse, udkonkurrerer konkurrenterne med 85% målt på vækst i salg.

Hvorfor køber kunderne?

Salgsapproachen går ud på at forsøge at overbevise alle, du kommer i kontakt med, at de skal købe dit produkt. Du fremhæver alle produktets fordele, og de værdier det kan skabe, og bruger det til at overbevise kunderne. Du mener, at hvis blot kunden kan se værdien, så skal hun nok finde budgettet til at købe.

Hvad stiller kunden bedst?

En undersøgelse viser, at kunder foretrækker kvalitet fremfor hastighed. De 10 bedste virksomheder scorede alle højt på deres svar, selvom nogle af dem var timer om at svare. Et svar af høj kvalitet er altid bedre end et af lav kvalitet, også selvom det tager længere tid at formulere.

Hvordan laver man en Kunderejse?

For kunderejsen er i høj grad med til at forme, den oplevelse dine kundeemner og leads har af din virksomhed. Og her er det vigtigt at huske, at den enkelte Customer Journey skal designes, så de skridt for skridt opbygger kvalificeret kendskab til dig og dit produkt. Ofte handler det om at dele relevant Content.

Hvordan opnår man kundeloyalitet?

Hos MarketingPlatform mener vi at disse 5 elementer er helt essentielle for at opnå kundeloyalitet:
 1. Kundeservice. Her handler det om rent faktisk at gøre det, som man lover kunderne. ...
 2. Personlige relationer. ...
 3. Omdømme og fællesskab. ...
 4. Gør det nemt. ...
 5. Giv en belønning til kunderne.

Hvad betyder kundeloyalitet?

Hvad er kundeloyalitet? Det kan være mange ting, men det handler overordnet set om at få de kunder, du tiltrækker til at blive ved med at handle hos dig og måske endda anbefale netop din butik til andre. Derved øger du salget også fremadrettet.

Hvad skal jeg gør for at tiltrække kunder?

Sådan tiltrækker du kunder med netværk: I nogle netværk går man rundt og snakker på tværs. I andre forventes det, at man præsenterer sig, fortæller, hvor man er lige nu, eller bidrager med oplæg og input til de andre i netværket. Jo mere du giver, jo mere synlig er du. Og husk, det er et netværk.

Hvordan holder man kunder?

Det er derfor, at en god kundedatabase, som holder styr på alle interaktioner og transaktioner er nøglen til opbygge langvarige kunderelationer....5 afprøvede strategier til fastholdelse af kunder
 1. Se tegn på churn i tide. ...
 2. Målrettede tilbud til kunderne. ...
 3. Beløn dine mest værdifulde (VIP) kunder. ...
 4. Tilpas dine opfølgninger.

Hvad er en god kundeoplevelse?

Den gode kundeoplevelse kommer af, at kunden føler sig set og mødt. Det er vigtigt, at man finder frem til lige netop den energi og opmærksomhed, som kunden forventer – bevidst eller ubevidst. "Når man udvikler et koncept, skal man tænke kundernes adfærd og personlighed ind i kabalen.

Hvordan kan du give kunderne den bedste service ?*?

10 tips til god kundeservice
 1. Giv dine kunder mulighed for at komme i kontakt med dig på flere forskellige måder. ...
 2. Bekræft modtagelsen af deres henvendelse. ...
 3. Løs straks kundeproblemer. ...
 4. Vær ikke bange for at kommunikere for meget med kunderne. ...
 5. Overgå kundernes forventninger.

Hvor starter Kunderejsen?

En kunderejse (eng: customer journeys ) er helt enkelt forklaret en liste af faser, handlinger og kontaktpunkter (eng: touchpoints) dine kunder går igennem før, under og efter de bliver kunder i din virksomhed. En kunderejse kortlægger alle dine kunders oplevelser og følelser fra start til slut.

Hvilke data vil kunne sætte en kam i stand til at arbejde mod at udvikle kundens forretning?

Og på dét punkt er mange virksomheder stadig udfordret. Data kan komme fra jeres CRM-system, fra Google Analytics, fra Facebook, fra kundeanalyser og meget mere.

Hvor finder jeg mine kunder?

En kort, mundret og beskrivende sætning, som man kan huske, er første skridt til at få kunder. Den nemmeste vej til at få kunder er nemlig mund-til –mund-metoden. Her skal dine venner og bekendte vide, at du søger opgaver, og de skal være i stand til at sælge dig, når en anledning opstår.

Hvordan kan du bidrage til den gode kundeoplevelse?

Den gode kundeoplevelse kommer af, at kunden føler sig set og mødt. Det er vigtigt, at man finder frem til lige netop den energi og opmærksomhed, som kunden forventer – bevidst eller ubevidst. "Når man udvikler et koncept, skal man tænke kundernes adfærd og personlighed ind i kabalen.