:

Hvordan åbnes et spærret dankort?

Table of Contents:

 1. Hvordan åbnes et spærret dankort?
 2. Hvad sker der når man spærre sit kort?
 3. Hvordan spærrer jeg min konto?
 4. Hvordan spærrer man sit dankort?
 5. Kan man sætte penge ind på et spærret kort?
 6. Hvis man mister sit dankort?
 7. Kan man bruge MobilePay hvis ens kort er spærret?
 8. Kan man trække penge fra et spærret kort?
 9. Hvor lang tid går der før mit nye kort kommer?
 10. Kan man fjerne spærring af kort?
 11. Hvornår spærres dankort?
 12. Kan man MobilePay til et spærret kort?
 13. Kan man stadig bruge MobilePay hvis ens kort er spærret?
 14. Hvad dækker banken ved stjålet Dankort?
 15. Hvornår må banken spærre dit kort?

Hvordan åbnes et spærret dankort?

Hvordan genåbner jeg mit kort, når det er spærret? Har du selv spærret dit kort, har du mulighed for at genåbne det i mobilbanken. Du kan også fjerne spærringen i netbanken. Er det ikke muligt, skal du i stedet genbestille dit kort.

Hvad sker der når man spærre sit kort?

Efter du har spærret dit kort (fx i netbank eller mobilbank), får du straks en SMS med en bekræftelse på, at kortet er spærret. Dagen efter får du en besked i din netbank/mobilbank med et link, du kan klikke på for at genåbne kortet eller bestille et nyt. Vælger du at genåbne kortet, kan du bruge det igen ca.

Hvordan spærrer jeg min konto?

Har du ikke mulighed for at spærre dit Visa/Dankort i mobilbanken eller netbanken, så ring til Nets på . Du kan ringe hele døgnet....Når du ringer til Nets, skal du oplyse:
 1. Dit navn.
 2. Din adresse.
 3. Din bank.
 4. Dit cpr. nummer, kontonummer eller de sidste fire cifre i dit kortnummer.

Hvordan spærrer man sit dankort?

Sådan spærrer du dit kort i Netbank:
 1. Log på Netbank.
 2. Klik på "Oversigt" og vælg det kort, som du ønsker at spærre.
 3. Klik på "Spærring" og vælg herefter om du vil spærre kortet permanent eller midlertidigt.
 4. Tryk "Bekræft"

Kan man sætte penge ind på et spærret kort?

Banken spærrer kortet og du kan ikke overføre penge fra den før den kommer i plus. Når den er i plus har du ikke længere et overtræk, og banken tillader dig derfor at bruge dine penge.

Hvis man mister sit dankort?

Er dit kort stjålet, så spær det straks og meld tyveriet til politiet. Vælg ”Genbestil kort” i mobil- eller netbank, når du skal have et nyt kort til erstatning for det du har mistet.

Kan man bruge MobilePay hvis ens kort er spærret?

Kortet kan være spærret til betaling på nettet (nethandel). Kort fra nogle banker er som standard indstillet, så de ikke kan bruges på nettet. Kontakt din bank for at få løst problemet. Du skal minimum én gang have brugt dit kort med pinkode, for at du kan registrere det i MobilePay.

Kan man trække penge fra et spærret kort?

Du er sikret mod at de kan fortager ydereligere hævninger på dit kort når du har spærret det. Dog kan der gå lidt tid før de hævninger de har lavet på dit kort før spærringen bliver hævet på din konto. Som jeg sagde skal du melde det til din bank hvis du oplever det. Så kan de hjælpe dig med at få pengene tilbage.

Hvor lang tid går der før mit nye kort kommer?

Det tager op til 3 uger, før du modtager dit nye kort.

Kan man fjerne spærring af kort?

Sådan gør du Log på Danske Netbank, og kom til 'Kortoversigt'. Klik på funktionspilen ud for kortet, og vælg 'Ophæv spærring'. Udfyld felterne og klik 'OK'. Skriv din adgangskode, og klik 'Godkend'.

Hvornår spærres dankort?

Din bank kan gå ind og spærre dit kort, hvis du har trukket for meget over og/eller ikke overholdt eventuelle aftaler om overtræk. Sker det, skal du kontakte din rådgiver og aftale, hvordan du får dit kort igen.

Kan man MobilePay til et spærret kort?

Kortet kan være spærret til betaling på nettet (nethandel). Kort fra nogle banker er som standard indstillet, så de ikke kan bruges på nettet. Kontakt din bank for at få løst problemet. Du skal minimum én gang have brugt dit kort med pinkode, for at du kan registrere det i MobilePay.

Kan man stadig bruge MobilePay hvis ens kort er spærret?

Du kan i stedet betale med MobilePay via app'en. Du trykker på menu knappen (3 vandrette streger), vælger ”Mine betalinger” og tryk derefter på ”MobilePay”.

Hvad dækker banken ved stjålet Dankort?

Har du mistanke om, at nogen har mulighed for at misbruge dit kort, skal du også informere din bank om det. Har du mistanke om, at dit betalingskort bliver misbrugt, og har du ikke informeret din bank om det, risikerer du at skulle dække op til 8.000 kr. Du risikerer også at dække op til 8.000 kr.

Hvornår må banken spærre dit kort?

Øjeblikkelig spærring kan dog komme på tale, hvis der er tale om et særlig groft og/eller gentagne overtræk. Pengeinstituttet kan desuden forlange alle kort, der er udleveret til kontoen, leveret tilbage.