:

Hvordan betaler man en influencer?

Table of Contents:

 1. Hvordan betaler man en influencer?
 2. Hvordan betaler man skat af B-indkomst?
 3. Hvor meget må man tjene som freelancer?
 4. Hvad kan man trække fra som freelancer?
 5. Hvad koster et samarbejde med influencer?
 6. Hvad koster det at bruge Influencers?
 7. Hvad er Bindkomst?
 8. Hvornår skal B-skat betales?
 9. Hvad tager en freelancer i timen?
 10. Hvor meget skal jeg tage som freelancer?
 11. Hvor mange freelancere er der i Danmark?
 12. Hvad kræver det at være freelancer?
 13. Hvad tjener Influencers på Instagram?
 14. Hvad koster det at hyre en influencer?

Hvordan betaler man en influencer?

Så søger du en god influencer pris, så brug micro-influencers. En del af mirco-influencerne vil gerne "nøjes" med betaling via dit eller dine produkter. Men hvis du har et produkt, som kun har en markedsværdi på få hundrede kroner, kan det godt være, at du ved siden af dit produkt, skal betale et honorar.

Hvordan betaler man skat af B-indkomst?

Hvis du har en fast B-indkomst, er det nemmest at betale ved at skrive din B-indkomst på din forskudsopgørelse i felt 210. Når du har gjort det, trækker vi dig i skat ved at hæve din trækprocent og/eller sænke dit månedsfradrag. Hvis vi ikke kan indregne hele skatten, skal du desuden betale på indbetalingskort.

Hvor meget må man tjene som freelancer?

Hvis du ønsker at arbejde som selvstændig freelancer, skal du starte med at registrere din egen virksomhed hos erhvervsstyrelsen, såfremt du tjener mere end 50.000 kr. om året.

Hvad kan man trække fra som freelancer?

Hvis du arbejder som lønmodtagerfreelancer, kan du kun trække udgifter fra, hvis du over for SKAT kan godtgøre, at udgiften var nødvendig, for at du kunne få din indkomst. Du skal kunne pege på, hvilken opgave der gjorde det nødvendigt at have udgiften. De første 6200 kr. (2019) i udgifter kan du ikke trække fra.

Hvad koster et samarbejde med influencer?

Jo mere omfangsrig kampagnen er, jo længere tid vil den også tage at producere, hvilket prisen også bør afspejle. At en influencer får 500 kr. for et samarbejde kan derfor godt være en fair pris, men kan også være alt for lav, alt efter influencerens følgerantal, match, indholdets kvalitet og kampagnens omgang.

Hvad koster det at bruge Influencers?

Vi har set priser fra nogle influencere, som kræver mellem 30.000-50.000 kroner for ét opslag på deres Instagram, fordi deres publikum er så stort. Hvis du ønsker en story på 15 sekunder, så kan priserne være omkring 10-20.000 kroner nogle gange.

Hvad er Bindkomst?

B-indkomst er indkomst, hvor arbejdsgiver ikke har fratrukket skat og arbejdsmarkedsbidrag (AM-bidrag), inden modtageren får udbetalt beløbet.

Hvornår skal B-skat betales?

B-skat og foreløbige AM-bidrag forfalder til betaling i 10 rater den 1. i hver af månederne januar, februar, marts, april, maj, juli, august, september, oktober og november med sidste rettidige betalingsdag for den skattepligtige den 20. i forfaldsmåneden.

Hvad tager en freelancer i timen?

Din timepris skal være din ønskede løn divideret med antal timer, du arbejder. Lad os tage et simpelt eksempel først. Hvis du gerne vil tjene 40.000 om måneden før skat og arbejde 37 timer hver uge, så svarer det til 480.000/år og cirka 1600 timer på et år. Det giver cirka 300 kroner i timen.

Hvor meget skal jeg tage som freelancer?

Der gælder ikke nogen fast timepris for en freelancer. Men når du alligevel skal sætte en pris på dit arbejde, er et vejledende udgangspunkt for dit honorar 2,5 gange den gennemsnitlige timeløn, som gælder for en fastansat i en tilsvarende stilling.

Hvor mange freelancere er der i Danmark?

Antallet af freelancere, der har søgt et job, samt antallet af ufrivillige freelancere, der hellere vil være lønmodtagere, er i størrelsesordenen 3.000 personer. De præcise tal falder under Danmarks Statistiks grænse for, hvor små tal der må afrapporteres.

Hvad kræver det at være freelancer?

Som freelancer kan du enten arbejde som lønmodtager eller du kan være selvstændig med eget CVR-nummer. Hvis du ønsker at være din egen chef og at have 100% indflydelse på de opgaver, du tager, kan det være en god idé at satse på sidstnævnte og oprette din egen virksomhed.

Hvad tjener Influencers på Instagram?

Så har du i hvert fald en fornemmelse af, at der er rigtig mange penge i Instagram. Der er også mange kroner at tjene herhjemme, hvor Irina Olsen fra irinathediva.dk tjener op til en halv million kroner om måneden på at være influencer. Så det kan altså sagtens lade sig gøre at gøre det til en levevej og mere til.

Hvad koster det at hyre en influencer?

Vi har set priser fra nogle influencere, som kræver mellem 30.000-50.000 kroner for ét opslag på deres Instagram, fordi deres publikum er så stort. Hvis du ønsker en story på 15 sekunder, så kan priserne være omkring 10-20.000 kroner nogle gange.