:

Hvor finder jeg firmaets EAN nummer?

Table of Contents:

  1. Hvor finder jeg firmaets EAN nummer?
  2. Hvor kan man se om et firma er momsregistreret?
  3. Hvad er forskellen på GLN og EAN?
  4. Hvordan fakturerer man til EAN nummer?
  5. Hvor finder jeg mit GLN-nummer?
  6. Hvordan får man et GLN-nummer?

Hvor finder jeg firmaets EAN nummer?

Du finder et EAN-nummer til alle regioner og kommuner på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Hvis du mangler et EAN-nummer til en privat virksomhed, kan du søge det frem på GS1 Danmarks hjemmeside. Virksomhederne har det typisk også stående på hjemmesiden.

Hvor kan man se om et firma er momsregistreret?

Er du i tvivl om, hvorvidt virksomheden er momsregistreret, kan du finde ud af det ved at søge efter CVR-nummeret her....Sådan finder du en virksomheds momsnummer:
  • Gå til denne side: datacvr.virk.dk/data/.
  • Søg efter navnet på den virksomhed, du vil finde momsnummeret for.
  • Klik på virksomheden.
  • Find CVR-nummeret.
22. jun. 2021

Hvad er forskellen på GLN og EAN?

EAN nummer SKAL benyttes, når man sender en regning eller faktura til samtlige kommuner, regioner og statslige institutioner. GLN står for Global Location Number. GLN har erstattet EAN, og det vil med andre ord sige, at det europæiske system er erstattet af et globalt nummer system.

Hvordan fakturerer man til EAN nummer?

EAN-fakturering betyder, at du skal bruge OIOUBL formatet og sende fakturaen til det unikke 13-cifrede internationale identifikationsnummer som hver offentlig myndighed har. Kravet blev indført for at forenkle betalingsprocessen for alle offentlige myndigheder i Danmark.

Hvor finder jeg mit GLN-nummer?

Med servicen GEPIR kan du gratis finde informationer om virksomheden bag et GTIN- og GLN-nummer, som for eksempel virksomhedsnavn, adresse og hjemmeside.

Hvordan får man et GLN-nummer?

Sådan kommer du i gang. Køb GLN på 'Mit GS1'. Derefter får du tilsendt dit GLN sammen med dit medlemsbevis af GS1 Denmark.