:

Er det sikkert at sende penge med Western Union?

Table of Contents:

 1. Er det sikkert at sende penge med Western Union?
 2. Hvor meget koster det at sende penge med Western Union?
 3. Hvad skal man bruge for at overføre penge til udlandet?
 4. Hvordan sender man penge med Western Union?
 5. Hvor mange penge kan man sende til udlandet?
 6. Hvor mange penge må jeg sende til udlandet?
 7. Hvordan sender jeg penge til Iran?
 8. Hvordan sender jeg penge til Gambia?
 9. Er det lovligt at sende penge til udlandet?
 10. Hvordan overfører man penge til IBAN-nummer?
 11. Hvor meget kan jeg sende med Western Union?
 12. Hvor mange penge kan man sende?
 13. Hvor mange kontanter må man indsætte?
 14. Kan man lave en straksoverførsel til udlandet?

Er det sikkert at sende penge med Western Union?

At sende penge med Western Union fra et bureau kræver ikke kreditkort, betalingskort, bankkonti eller medlemsskaber. Men hvis du sender mere end 7.000 DKK på et bureau, skal du fremvise foto-id. Kunder, der henter penge, har brug for to acceptable dokumenter, der bekræfter deres id.

Hvor meget koster det at sende penge med Western Union?

Når man sender penge med Western Union betaler man et gebyr per transaktion. Gebyret afhænger af det beløb der overføres til udlandet, det vil sige at jo større beløbet der sendes desto højere bliver gebyret. Mindstegebyret er 40 kr.

Hvad skal man bruge for at overføre penge til udlandet?

Hvordan gør man? For at overføre penge via din netbank, skal du bruge modtagerens IBAN-nummer, BIC/SWIFT-koden på banken og din modtagers navn og adresse. Hvis kontoen befinder sig i et land, der ikke benytter sig af IBAN, kan der være særlige regler for overførslerne.

Hvordan sender man penge med Western Union?

Hvordan afhentes en pengeoverførsel i Danmark?
 1. Vælg en agent. Find og besøg din nærmeste Western Union agent i Danmark.
 2. Angiv oplysninger om pengeoverførsel. Angiv oplysninger om pengeoverførsel til agenten, herunder afsenderens navn, land og det sendte beløb.
 3. Vis dit id. ...
 4. Indsaml pengene.

Hvor mange penge kan man sende til udlandet?

Hvad er min beløbsgrænse på udenlandske overførsler? Limit til udenlandske betalinger er 20.000 kr. Skal du overføre mellem 20.000-100.000 kr.

Hvor mange penge må jeg sende til udlandet?

Skat.dk: Hvis du rejser med store værdier. Rejser du ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen.

Hvordan sender jeg penge til Iran?

Western Union er hurtigt, enkelt og sikkert. Med over 160 års erfaring og 470.000 agenter i over 200 lande og territorier i hele verden, sender millioner af mennesker penge med Western Union.

Hvordan sender jeg penge til Gambia?

I mere end 90 % af tilfælde vil overførsler til Gambia sendt med WorldRemit være klar inden for få minutter. Det vil sige, at midlerne er blevet sendt til vores lokale partner og er klar til at blive afhentet af din modtager eller til at blive overført til modtagerens bankkonto eller mobiltegnebog.

Er det lovligt at sende penge til udlandet?

Det er gratis at overføre penge på tværs af landegrænser, så længe det foregår mellem EØS-lande (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og i kroner eller euro, da PayPal ikke veksler valuta uden omkostninger. Overfører du til et land, som ikke hører under EØS, bliver der pålagt et gebyr på din overførsel.

Hvordan overfører man penge til IBAN-nummer?

IBAN (International Bank Account Number) er et internationalt kontonummer, som du skal bruge, når du skal modtage eller overføre penge til udlandet. Du finder dit IBAN-nummer under kontooplysninger i din Netbank eller Mobilbank.

Hvor meget kan jeg sende med Western Union?

Du kan sende op til 7.000 DKK, før vi får brug for at bekræfte din identitet. Når det er gjort, stiger din afsendelsesgrænse til 35.000 DKK. Hvordan finder jeg et Western Union-bureau? Find et bureau i nærheden online, eller slå Western Union op i din lokale telefonbog.

Hvor mange penge kan man sende?

Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.

Hvor mange kontanter må man indsætte?

Kan jeg så ikke sætte mere end 19.999 kr. i kontant ind i banken? Jo, banker, advokater og revisorer er ikke omfattet af kontantforbuddet, men er til gengæld underlagt hvidvasklovens regler om fx opbevaring af kundelegitimation og indberetning af (mistænkelige) pengeoverførsler.

Kan man lave en straksoverførsel til udlandet?

Du kan foretage en SEPA-betaling til en konto i et af EU-/EØS-landene. En kontooverførsel på tværs af landegrænserne afvikles inden for én bankdag. Hvis du sender betalingen inden kl 13.30, er den fremme i modtagers bank samme dag. Du skal anvende IBAN kontonummer samt gebyrkoden SHA.