:

Hvordan starter man med at rappe?

Table of Contents:

  1. Hvordan starter man med at rappe?
  2. Hvordan lærer jeg at rappe?
  3. Kan man gå til rap?
  4. Hvordan er Rapteksten bygget op?
  5. Hvordan opstod hip hop musik?
  6. Hvordan startede rap i Danmark?

Hvordan starter man med at rappe?

Enten kan man starte med at finde de rimord, man gerne vil bruge, og forsøge at sætte dem ind i meningsfulde sammenhænge. Her kan man inkorporere eventuelle beslut- ninger om tekniske virkemidler ved at skrive rimordene ind på de ønskede pladser, så mængden af ord, der skal fylde hullerne, bliver lettere at overskue.

Hvordan lærer jeg at rappe?

Ønsker du at lære eller blive bedre til at rappe? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren raplærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din rapundervisning med det samme.

Kan man gå til rap?

Musikundervisning.dk tilbyder undervisning i rap i København, af dygtige og erfarne rappere. Der undervises i at rappe og skrive rap tekster, samt sangskrivning i København på alle niveauer. Vores undervisere lægger vægt på at eleven finder sin egen stil og identitet som rapper og sangskriver.

Hvordan er Rapteksten bygget op?

Oftest er rap bygget op med enderim i slutningen af verselinjerne. Andre rimtyper er allitteration, mandlige rim, kvindelige rim og dobbeltrim. Rapperen vil ofte tilpasse ordenes udtale og klang, så de kan komme til at rime, selvom de som udgangspunkt ikke gør det. Det kaldes ørerim.

Hvordan opstod hip hop musik?

Hiphop er ikke blot en musikform, men en kultur, der opstod blandt de afroamerikanske indbyggere i New York, USA i starten af 1970'erne. I 1980'erne, begyndte visse elementer fra hiphoppen at snige sig ind på store dele af den amerikanske befolkning, og i 1990'erne havde hiphop-kulturen spredt sig over hele verden.

Hvordan startede rap i Danmark?

Ifølge musikjournalisten Rune Skyum Nielsens bog “Nr. 1” (se kilder) kom den første hiphop til Danmark i sommeren 1982. Her mødtes små grupper af breakdancere på Strøget i København for at danse til den electro-rap, der lige var kommet frem ovre på den anden side af Atlanten.