:

Hvorfor bruger piger make up?

Table of Contents:

  1. Hvorfor bruger piger make up?
  2. Hvordan skjuler man rynker?
  3. Hvad er globelinjen?
  4. Hvad for noget makeup passer til mig?
  5. Hvad gør makeup ved min hud?

Hvorfor bruger piger make up?

Når man bruger makeup kan man forbedre sit udseende eller næsten skabe helt et nyt, hvis man er meget dygtig til at lægge makeup. Makeup kan bruges til at fremhæve sine ansigtstræk. Ved fx at bruge en lipliner, kan man understrege læbens kurve.

Hvordan skjuler man rynker?

Sådan skjuler du rynkerne - Moden hud har brug for pleje i form af serum og fugtighedscreme. En primer med udglattende effekt er også fint at lægge oven på fugtighedscremen for at glatte din hud ud, inden du putter foundation på, siger Ingrid Presttun Eide.

Hvad er globelinjen?

Globelinjen er den linje, der løber på tværs over midten af øjenlåget, som følger øjeæblets runding. Derefter påfører du den farvede øjenskygge på øjenlåget fra inderste til yderste øjenkrog og op til globelinjen – forestil dig, at øjenskyggen skal have form som en mandel på øjenlåget.

Hvad for noget makeup passer til mig?

Har du en kold hudtone, skal du vælge kolde farver for at få et naturligt look, som går i et med og understøtter dine naturlige farver. Prøv for eksempel: Øjenskygge i blommefarvet, gråblå, mørkegrå, lys brun, grøn, alle former for blå, grålilla, pink, sart, kølig lysegul og sølv – de vil klæde dig!

Hvad gør makeup ved min hud?

Før i tiden indeholdt makeup mange stoffer, som kunne tilstoppe hudens porer. Dette er dog ikke tilfældet i dag og makeup er derfor ikke direkte årsag til bumser og tilstopning. Alle produkter kan dog være årsag til bumser, da mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på hudplejeingredienser.