:

Hvad koster det at få oversat en bog?

Table of Contents:

 1. Hvad koster det at få oversat en bog?
 2. Hvordan bliver man litterær oversætter?
 3. Hvordan bliver man oversætter af bøger?
 4. Hvordan kan man blive tolk?
 5. Hvad får man for at oversætte en bog?
 6. Hvad koster det at få oversat et dokument?
 7. Hvor mange ord kan man oversætte i timen?
 8. Hvor lang tid tager det at oversætte en bog?
 9. Hvor meget tjener en tolk i timen?
 10. Hvornår skal man selv betale for tolk?
 11. Hvor meget koster det at oversætte?
 12. Hvor meget tjener en oversætter?
 13. Hvad får en oversætter i løn?
 14. Hvor meget tjener en translatør?
 15. Hvad koster en tolk?

Hvad koster det at få oversat en bog?

Ved oversættelse af bøger ligger prisen typisk på 15.000,- ekskl. moms pr. 200.000 tegn (mellemrum iberegnet), men prisen aftales fra bog til bog.

Hvordan bliver man litterær oversætter?

De fleste translatører har bestået cand. ling. merc. -eksamen med profilen translatør og tolk eller cand.

Hvordan bliver man oversætter af bøger?

Trinnene til at blive oversætter
 1. Få specialiseret træning. Faktum er, at selv hvis du taler et sprog flydende, så er det ikke ensbetydende med, at du har færdighederne til at oversætte. ...
 2. Bliv certificeret. ...
 3. Sigt efter en specifik industri og lær industrispecifikke termer. ...
 4. Finpuds dine computerfærdigheder. ...
 5. Få erfaring.
19. jun. 2020

Hvordan kan man blive tolk?

Translatøreksamen udbydes i alle sprog undtagen engelsk, fransk, spansk og tysk. For at blive translatør og tolk i engelsk, fransk, spansk og tysk skal du læse både en bachelor og en kandidateksamen i erhvervssprog og international erhvervskommunikation, som udbydes på cand. ling.

Hvad får man for at oversætte en bog?

Oversættere får udbetalt et beløb på mellem 1.900 og 2.200 kroner pr. ark, dvs. 16 sider à 2.000 enheder. For en bog på små 300 sider vil honoraret typisk være cirka 30.000 kroner - uanset oversættelsens sværhedsgrad.

Hvad koster det at få oversat et dokument?

Hvor meget ville det koste at oversætte et dokument på en side (ca. 250 ord)? Et hurtigt bud ville være 30-70 EUR. Nogle gange mere.

Hvor mange ord kan man oversætte i timen?

pr. ord — hvis de er heldige — de fleste får mindre. Og da man forventes at oversætte cirka 250 ord i timen, giver det en timepris på cirka det halve af jeres vejledende minimumssats. Desuden trækkes der oftest fra, hvis de samme ord optræder gentagne gange i en tekst, så timeprisen er ofte endnu lavere.

Hvor lang tid tager det at oversætte en bog?

I de fleste tilfælde har det været det sidste. Hvor lang tid tager det typisk at oversætte en bog? Afhængig af vind og vejr kan jeg vel oversætte 5-10 sider om dagen. Dertil et par gennemlæsninger og -rettelser.

Hvor meget tjener en tolk i timen?

Tolken får typisk 120-140 kr. i timen, men bliver sjældent honoreret for transporttiden.

Hvornår skal man selv betale for tolk?

Der er gratis at få en tolk i forbindelse med undersøgelse og behandling, hvis: du har haft bopæl (samlet registrering i CPR) i Danmark i samlet set mindre end 3 år. du som følge af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne midlertidigt eller varigt har mistet evnen til at lære og bruge dansk som sprog.

Hvor meget koster det at oversætte?

Engelsk dansk: fra 0,89 DKK / 0,12 € per ord. Tysk dansk: fra 0,89 DKK / 0,12 € per ord. Engelsk tysk: fra 0,89 DKK / 0,12 € per ord. Engelsk fransk: fra 0,89 DKK / 0,12 € per ord.

Hvor meget tjener en oversætter?

oversat ord. En oversætter i hendes del af branchen vil normalt lave omkring 2000 ord på en dag. Det giver en teoretisk dagsløn på 1800 kr. eller 36.000 kroner om måneden, hvis hun vel at mærke altid har kalenderen fyldt med opgaver, hele dagen, fem dage om ugen, uge efter uge.

Hvad får en oversætter i løn?

oversat ord. En oversætter i hendes del af branchen vil normalt lave omkring 2000 ord på en dag. Det giver en teoretisk dagsløn på 1800 kr. eller 36.000 kroner om måneden, hvis hun vel at mærke altid har kalenderen fyldt med opgaver, hele dagen, fem dage om ugen, uge efter uge.

Hvor meget tjener en translatør?

KS' lønstatistik for viser, at de privatansatte oversættere og translatører i gennemsnit tjener 42.065 kroner om måneden i København og 37.564 kroner i provinsen.

Hvad koster en tolk?

Det er så dem, man som offentlig ansat i den pågældende kommune eller region ringer til, hvis man har brug for en tolk. Bureauet sender derefter en af de personer, de har registreret som tolke. Tolken får typisk 120-140 kr. i timen, men bliver sjældent honoreret for transporttiden.