:

Hvad vil det sige at blogge?

Table of Contents:

  1. Hvad vil det sige at blogge?
  2. Hvor mange penge tjener en Influencer?
  3. Hvornår blev bloggen opfundet?
  4. Hvordan virker en blog?
  5. Hvordan er en blog opbygget?

Hvad vil det sige at blogge?

En blogger er en person der har en weblog, som skriver blogindlæg. Blog er en forkortelse for Weblog. En blog er en hjemmeside, hvor folk skriver og deler tekster om et emne ofte med et personligt og dagbogsagtigt præ. Det bruges meget som en del af content og influencer marketing.

Hvor mange penge tjener en Influencer?

Har du rigtig mange følgere - eksempelvis mere end 100.000 - så kan du tjene op mod 100.000 kr for en kampagne, som typisk dækker over en række posts og stories, samt rettighederne til det indhold, som influenceren laver.

Hvornår blev bloggen opfundet?

Fra en spæd start i midten af 1990'erne er bloggingfænomenet eksploderet. I slutningen af 2006 skal det samlede antal blogs på verdensplan have rundet svimlende 60 millioner. Blog kommer fra engelsk og er en afkortning af weblog, som er sammensat af web 'internet' og log 'journal, dagbog'.

Hvordan virker en blog?

”en blog, eller weblog, er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (indlæg eller poster) med den nyeste øverst.” ”en person, der har en weblog”. Oftest omtales weblogs dog bare som blogs. Bloggeren kan blogge om alle mulige emner.

Hvordan er en blog opbygget?

Opbygning Derfor: Skriv kort og præcist og del teksten op i mange, overskuelige afsnit med sigende underoverskrifter, der fortæller læseren, hvad der er i vente. Læseren skal tages i hånden fra starten og guides sikkert til indlæggets slutning, hvor der evt. ledes videre til andre relevante sider.