:

Er Bali farligt?

Table of Contents:

 1. Er Bali farligt?
 2. Er det billigt at leve på Bali?
 3. Er der farlige dyr på Bali?
 4. Hvor er det bedst at bo på Bali?
 5. Hvad koster det at køre i taxa på Bali?
 6. Kan man rejse til Bali om sommeren?
 7. Er det dyrt at spise på Bali?
 8. Hvad koster 14 dage på Bali?
 9. Hvilke dyr er der på Bali?
 10. Hvilke dyr lever i Indonesien?
 11. Kan man bo på Bali?
 12. Hvornår er det bedst at rejse til Bali?
 13. Hvornår på året skal man rejse til Bali?
 14. Hvornår er det regnsæson i Bali?
 15. Hvad spiser man på Bali?

Er Bali farligt?

Den generelle risiko for kriminalitet i Indonesien er forholdsvis lav, men stigende i og omkring Jakarta og i andre større byer. Det gælder også i turistområderne fx på Bali og Lombok. Gadekriminalitet, som fx lomme- og tasketyverier, kan ske. Vær især opmærksom hvis du kører med offentlig transport.

Er det billigt at leve på Bali?

Både priserne for bolig, mad og drikke ligger i et nogenlunde niveau på Bali, men det er mærkbart at der er mange turister som skaber en højere pris. Men på trods af dette, kan det sagtens lade sig gøre, at finde et billigt måltid i en lille baggård – og selvfølgelig besøge en af de mange gode restauranter.

Er der farlige dyr på Bali?

Der er mange forskellige arter af Bali -edderkopper, fra de mindste til de største. De fleste edderkopper i Bali er ikke giftige. Faktisk siger forskere, at der ikke er nogen "dødelige" Bali edderkoppearter eller giftige edderkopper i Bali.

Hvor er det bedst at bo på Bali?

Hvor skal du bo på Bali: 5 fantastiske steder på Bali, der giver en alsidig rejse
 1. Ubud: Kulturelle templer, spændende gallerier og grønne rismarker. ...
 2. Kubu: Danske værter, snorkling og havudsigt. ...
 3. Lovina: Mørke lavastrande og springende delfiner. ...
 4. Jimbaran: Bugten i syd med måske Balis bedste strand.

Hvad koster det at køre i taxa på Bali?

Hvis du foretrækker taxa, skal du huske, at prisen på en taxa i Bali afhænger af flere faktorer. Taxa startpris handler om: 3.30 DKK (7,000 IDR). For 1 km tur i Bali skal du betale om: 3.60 DKK (7,500 IDR).

Kan man rejse til Bali om sommeren?

Bali har et behageligt klima med cirka 30 grader året rundt. Dog veksler sæsonerne mellem tørtid og regntid, men du kan rejse til Bali hele året.

Er det dyrt at spise på Bali?

Priserne på mad og drikke varierer meget på Bali. Du kan spise virkelig godt for næsten ingen penge, især hvis du vælger at spise lokalt og indonesiske retter. Priserne for en middag på de helt billige restauranter kan ligge helt nede på 20 kr. På en middelrestaurant kan du få en tre-retters middag for omkring 75 kr.

Hvad koster 14 dage på Bali?

 • Kort og godt: Bali & Gili. Fra 10.495 kr. fly 14 dage.
 • Kort og godt: Bali. Fra 8.995 kr. fly 11 dage.
 • Det bedste af Bali. Fra 10.495 kr. fly 16 dage.
 • Autentiske Bali. Fra 12.495 kr.
 • Fra 13.995 kr.
 • fly 14 dage.

Hvilke dyr er der på Bali?

Balis dyreliv ses overalt, dyrelivet er meget interessant, og man kan sagtens komme tæt på både delfiner, aber og mange andre dyr. Bor man i Ubud, bør man besøge Monkey Forest, som er hjemsted for rigtigt mange aber.

Hvilke dyr lever i Indonesien?

For en dykker har Indonesien alt – store dyr som hvalhajer, djævlerokker og andre hajer til søheste, nøgensnegle og tudsefisk. Der findes mange forskellige nationalparker og andre områder i Indonesien, hvor dykningen er helt fabelagtig. Nedenunder kan du læse mere om de forskellige liveaboard destinationer.

Kan man bo på Bali?

Selvom Bali er mindre end Sjælland, er der stor forskel på oplevelsen du får afhængig af om du bor langs strandene i syd, centralt i højlandet, i det uspolerede nord eller på en af de magiske små øer ud for Bali kyst. Der findes ikke et entydigt svar på hvor det er bedst at bo.

Hvornår er det bedst at rejse til Bali?

Den bedste årstid at rejse til Indonesien er fra april til oktober, hvor temperaturerne er mest behagelige. I perioden er der færrest regnbyger, og luftfugtigheden er mindre. Indonesien ligger syd for ækvator og har et tropisk klima, så det er behageligt varmt året rundt.

Hvornår på året skal man rejse til Bali?

Prioriterer du masser af sol og kun sol, skal du tage til Bali i april, maj, juni, juli, august og september. Her er du sikret masser af sol og ca. 10 soltimer om dagen. Fra november til februar er det mere regnfuldt, især i månederne januar-marts er der risiko for flere regnbyger end ellers.

Hvornår er det regnsæson i Bali?

Bali er der høje stabile temperaturer hele året rundt. Du kan næsten ikke finde et dårligt tidspunkt at tage til Bali på. Dog er der selvfølgelig større sandsynlighed for regn i den våde sæson (november-marts), end der er i den tørre sæson.

Hvad spiser man på Bali?

Mad på Bali
 • Sate. Sate eller satay er grillspyd, hvor kødet marineres i sød soyasovs og grilles over kul.
 • Nasi Goreng. En risret som kan varieres i det uendelige. Nasi goreng serveres normalt med æg, kylling eller rejer, men fås også som vegetarisk med f. ...
 • Gado-gado. Et mix af tilberedte grøntsager.