:

Hvordan får jeg solgt min bog?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg solgt min bog?
 2. Hvor kan jeg læse en bog gratis?
 3. Hvor kan jeg sælge mine brugte bøger?
 4. Hvordan får man en bruger på eReolen?
 5. Hvor kan jeg høre lydbøger gratis?
 6. Hvor sælger jeg brugte bøger?
 7. Hvad er brugte bøger værd?
 8. Hvad er et lånernummer?

Hvordan får jeg solgt min bog?

Hvis du har et lille forlag, eller selv har udgivet en bog, kan du få sat den til salg hos Saxo.com. Men det kræver at bogen/titlen er oprettet i bogportalen.

Hvor kan jeg læse en bog gratis?

Hos os finder du et stort udvalg af gratis e-bøger til e-bogslæsere. Her tilbyder vi gratis e-bøger inden for skønlitteratur og faglitteratur mv. Når du allerede har valgt din e-bog og har gennemført ordren, modtager du en mail med det samme, så du hurtigt kan downloade den gratis e-bog kvit og frit.

Hvor kan jeg sælge mine brugte bøger?

Hos Saxo ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for folk at købe og sælge brugte bøger. Her kan du læse, hvordan du kan sætte dine brugte bøger til salg, så andre kan få glæde af dem.

Hvordan får man en bruger på eReolen?

Hvordan bruger jeg eReolen?
 1. Log ind med din biblioteksbruger (dit CPR.-nummer + din 5-cifrede kode)
 2. Find den bog, du vil læse eller høre, og tryk derefter på lån.
 3. Bogen ligger nu under din brugerprofil, hvor du kan læse/høre den.
 4. Bogen afleverer sig selv, så det skal du ikke spekulere på

Hvor kan jeg høre lydbøger gratis?

Du kan downloade gratis lydbøger på Bookbeat, Chapter, Mofibo og Nextory. Hvis du vælger en lydbogsapp har appen en funktion, hvor du kan downloade lydbøger til offline brug. Alle lydbogsapps har en gratis prøveperiode, så du i princippet kan downloade lydbøger gratis til offline brug i en periode.

Hvor sælger jeg brugte bøger?

Hos Saxo ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for folk at købe og sælge brugte bøger. Her kan du læse, hvordan du kan sætte dine brugte bøger til salg, så andre kan få glæde af dem.

Hvad er brugte bøger værd?

Brugte studiebøger er penge værd En god tommelfingerregel siger, at du som udgangspunkt kan afsætte din brugte bog for ca. halvdelen af nyprisen. Selvom dette ikke lyder af meget, kan bøger på mange studier løbe op i adskillige tusinde kroner.

Hvad er et lånernummer?

Du bruger dit lånernummer, også kaldet login ID, i udlånsautomaterne og i printeren sammen med din pinkode. Har du glemt dit lånernummer eller pinkode, kan du logge ind og se dem eller lave et ny.