:

Hvad er en Paddle Brush?

Table of Contents:

 1. Hvad er en Paddle Brush?
 2. Hvordan bruger man en rund børste?
 3. Hvad er en Detangler børste?
 4. Hvorfor Wet Brush?
 5. Hvilken Wet Brush skal jeg vælge?
 6. Er det sundt at børste hår?
 7. Hvad er en Rundbørste?
 8. Hvorfor Skægbørste?
 9. Hvilken hårbørste er bedst til langt hår?
 10. Hvad betyder Detangler?
 11. Er det godt at børste håret?
 12. Hvilken børste er bedst?
 13. Hvilken type hårbørste?
 14. Er det vigtigt at børste hår?
 15. Hvorfor skal man børste hår?

Hvad er en Paddle Brush?

Vores Curved Paddle Brush er en specielt god børste til dig med langt og/eller filteret hår. Hårbørsten kan anvendes i både vådt og tørt hår. Ved anvendelse i det våde hår er den fantastisk til at redde filteret hår ud, HUSK at du skal børste den nederst del af håret først og så arbejde dig op efter.

Hvordan bruger man en rund børste?

Du bruger en rundbørste ved at holde den stille ved hårrødderne og derefter føntørre nedefra og op. Det får hårrødderne til at rejse sig, hvilket giver det fyldige filmstjerne hår som vi alle drømmer om.

Hvad er en Detangler børste?

Detangler er den ultimative hårbørste til filtret hår Detangler giver også en blød hovedbundsmassage med sine bløde børster , der fremmer hårvækst og blodgennemstrømningen, hjælper med følsom hovedbund og tyndt hår. Detangler fås i en række forskellige farver, fra frisk til neutral.

Hvorfor Wet Brush?

Med Wet Brush mindskes risikoen for splittede ender, brud på håret og hårtab, idet børstens fleksible pigge glider lettere gennem håret uden at trække i og slide på hårstråene. De bløde spidser fremmer samtidig blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket skaber bedre vækstbetingelser for håret.

Hvilken Wet Brush skal jeg vælge?

Skal du bruge en børste til at rede dit våde hår efter hårvask, så vil jeg helt klart anbefale dig at købe The wet Brush. Den slider meget mindre på håret end en almindelig børste, og udredningen bliver hurtigere og mindre smertefuld. Du skal være opmærksom på, at børsten ikke er en allround børste.

Er det sundt at børste hår?

Hyppig børstning med en god hårbørste kan bl. Det er altså en rigtig god, naturlig måde at holde håret rent på uden brug af kemikalier. At stimulere hovedbunden. Når man stimulerer hovedbunden, øges blodcirkulationen samt ilt- og nærings”transporten” til hårsækkene.

Hvad er en Rundbørste?

Hårbørste til kort hår Har du kort hår, er den bedste hårbørste for dig en rundbørste. På den måde kan du style dit hår, og skabe mere volumen. Rundbørster fås i alle størrelser, og du kan derfor få en børste, der passer perfekt til dit hår.

Hvorfor Skægbørste?

De lækre børstehår giver desuden en bedre og mere effektiv børstning i dybden end en almindelig hårbørste. En god skægbørste kan holde styr på dit skæg, fjerne snavs og madrester samt træne dine hårstrå at gro i den rigtige retning.

Hvilken hårbørste er bedst til langt hår?

En paddle-børste er den perfekte hverdagsbørste - den er stor og firkantet og fungerer rigtigt godt til langt hår. Piggene sidder i en affjedrende gummipude og er oplagt til at redde håret ud – hvad enten det er vådt eller tørt. Hvis du vælger en børste med vildsvinehår, bliver håret ekstra glat og glansfuldt.

Hvad betyder Detangler?

Detangler betyder "anti-ugler" og den hjælper netop håret til at redes nemmere ud.

Er det godt at børste håret?

Ved at børste håret så mange gange, med de specielle hår, så suges hårets naturlige fedtstoffer fra hovedbunden og fordeler dem ud på resten af håret, som derved bliver sundere, blødere og mere glansfuld. Ved at redde håret igennem 100 gange daglig, så får man også masseret hovedbunden og givet den en god peeling.

Hvilken børste er bedst?

Har du kort hår, er den bedste hårbørste for dig en rundbørste. På den måde kan du style dit hår, og skabe mere volumen. Rundbørster fås i alle størrelser, og du kan derfor få en børste, der passer perfekt til dit hår. Rundbørster er særligt gode, når du føntørrer håret, og på den måde kan du skabe mere form i håret.

Hvilken type hårbørste?

Sådan vælger du den rigtige hårbørste
 • Kort hår. Har du et kort hår, er en føntørrings- eller rundbørste en god hjælp til den daglige styling. ...
 • Lang hår. I et langt hår kan du til gengæld bruge en bred pladebørste. ...
 • Krøllet hår. ...
 • Fint hår. ...
 • VIGTIGT: Din børste er i kontakt med dit hår hver dag, og måske flere gange om dagen.

Er det vigtigt at børste hår?

At holde håret rent. Børstningen kan nemlig eliminere giftstoffer, herunder katar og andre urenheder, som hober sig op og sætter sig på hovedbunden. Det er altså en rigtig god, naturlig måde at holde håret rent på uden brug af kemikalier.

Hvorfor skal man børste hår?

Hårbørsten er din bedste ven Desuden vil daglig hårbørstning også give mindre fedtet hår, fordi hovedbundens naturlige olier bliver ført ud i hårets længder, og dermed kan du vinde lidt ekstra tid, før håret igen skal vaskes.