:

Hvad tjener erhvervsmægler?

Table of Contents:

 1. Hvad tjener erhvervsmægler?
 2. Hvad får man i løn som ejendomsmægler trainee?
 3. Hvordan beregnes mæglersalær?
 4. Kan man forhandle om salær?
 5. Hvad tjener en valuar?
 6. Hvad får man i løn som bankrådgiver?
 7. Hvad får man i løn som trainee?
 8. Hvad kræver det at blive ejendomsmægler trainee?
 9. Hvad er et typisk mæglersalær?
 10. Hvad er et salær?
 11. Kan man forhandle med ejendomsmægler?
 12. Hvad koster det at sælge en grund?
 13. Hvad får en procesoperatør i løn?
 14. Hvad tjener en professionsbachelor i ernæring og sundhed?
 15. Hvad tjener en bankrådgiver om måneden?

Hvad tjener erhvervsmægler?

Danmarks dygtigste ansatte mæglere kan udmærket tjene mellem 75.000 kroner og 100.000 kroner om måneden. Det hænder især i hovedstadsområdet, hvor handelsvolumen er højere end i andre dele af landet.

Hvad får man i løn som ejendomsmægler trainee?

En salgstrainee bliver typisk betalt en løn omkring 15.000 kroner. Hos nogle kæder får trainee'en desuden en provision når de boliger, traineen varetager bliver solgt. For at blive ejendomsmægler trainee kræver det, at man har en vis uddannelse i forvejen.

Hvordan beregnes mæglersalær?

Det afhænger bl. a. af boligens beliggenhed, boligtype og størrelse. Mæglerens salær bliver fastlagt i forhold til boligens pris, hvor let eller svær den er at sælge og de lokale konkurrenceforhold, men salæret udgør faktisk kun en lille del af omkostningerne ved at sælge en bolig.

Kan man forhandle om salær?

Forsøger du at forhandle salæret med eneste argument at du gerne vil have en bedre pris, så kan du nemt ende i en hårdknude. Ejendomsmægleren vil udspecificere de forskellige beløb i salæret, og dermed argumentere for at prisen er helt rigtig. I nogle tilfælde kan et ejendomsmæglersalær starte på omkring 70.000 kr.

Hvad tjener en valuar?

PrivatStat
Ejendomsmægler, Valuar36.043 kr.-
Ejendomsmæglerassistent25.682 kr.-

Hvad får man i løn som bankrådgiver?

PrivatStat
Rådgivning af storkunder og private banking kunder40.716 kr.-
Generel rådgivning af erhvervskunder (finans, pension og forsikring)35.908 kr.-
Bankfuldmægtig42.414 kr.-
Rådgivning inden for investering, valuta og formue29.957 kr.-

Hvad får man i løn som trainee?

En trainee vil modtage løn under hele sit forløb. Lønnen afgøres af virksomheden og ligger typisk på omkring 13.000 – 16.000 kr. Lønnen kan variere alt efter, hvor i landet virksomheden ligger. Lønsatsen er ofte højere, er man over 25 år.

Hvad kræver det at blive ejendomsmægler trainee?

Du skal først have en gymnasial eksamen. Derefter tager de relevante uddannelser 2-4 år. Enten under eller efter uddannelsesforløbet arbejder du som elev/trainee hos en ejendomsmægler i to år for at blive registreret ejendomsmægler.

Hvad er et typisk mæglersalær?

Gennemsnitsprisen for at hyre en ejendomsmægler i Danmark i 2021 koster nemlig 85.000 kr. Hos traditionelle mæglerhuse er der rigtig mange udgifter du betaler for, som ikke har en direkte kobling til dit boligsalg. Salæret er typisk meget højt og der mangler transparens omkring, hvad du faktisk betaler for.

Hvad er et salær?

Et salær er det beløb man betaler til eks. en mægler (mæglersalær) eller til en advokat for dennes arbejde. Et salær til en ejendomsmægler består af 3 hovedydelser, hvilke er salær til ejendomsmægleren, markedsføring og dokumentomkostninger.

Kan man forhandle med ejendomsmægler?

Ejendomsmægleren forsøger altid at sælge boligen til den højst mulige pris. Derfor er der mange gode grunde til at forsøge at forhandle prisen ned. I kan selv forsøge jer med en prisforhandling – eller I kan få en Køberrådgiver til at hjælpe jer.

Hvad koster det at sælge en grund?

Udgifter til ejendomsmægleren Prisen kan ofte være uigennemskuelig, og for de fleste virker det ikke logisk, at det skal koste 85.000 kr for at sælge sin bolig. Gennemsnitsprisen for at hyre en ejendomsmægler i Danmark i 2021 koster nemlig 85.000 kr.

Hvad får en procesoperatør i løn?

Under 18 år: Du får 854 kr. om ugen. 18 år og derover: Du får 2.045 kr. om ugen det første år.

Hvad tjener en professionsbachelor i ernæring og sundhed?

Omkring 25.000 kroner om måneden er den grundløn, som KL og lærernes forhandlere kunne blive enige om for professionsbachelorer i ernæring og sundhed. Dertil kommer et tillæg næsten 13.000 kroner.

Hvad tjener en bankrådgiver om måneden?

Mens ansatte i bankernes kasseekspeditioner typisk tjener 25-26.000 kr., henter bankrådgiverne typisk 32.000 kr. i løn hver måned.