:

Hvor slås offentlige stillinger op?

Table of Contents:

  1. Hvor slås offentlige stillinger op?
  2. Hvordan bliver jeg poder Region Sjælland?
  3. Hvor kan man søge som poder?
  4. Hvordan får man job som Coronatester?
  5. Hvordan bliver jeg Covid poder?
  6. Hvor mange er ansat som Podere?
  7. Kan man få job som poder?
  8. Hvad er lønnen som poder?

Hvor slås offentlige stillinger op?

Retningslinjerne betyder, at stillinger i kommunen som udgangspunkt først slås op internt i den kommunale forvaltning i 7 hverdage. Kun hvis der ikke ansættes en medarbejder, som i forvejen er ansat i kommunen, slås stillingen op offentligt.

Hvordan bliver jeg poder Region Sjælland?

Du kan være uddannet, pensionist, studerende eller elev. Du vælger selv, hvor mange timer, og hvor du ønsker at arbejde. Bemærk at du kun kan søge online gennem linket i jobopslaget.

Hvor kan man søge som poder?

Stillinger i regionens teststeder og vaccinationscentre For nuværende har vi modtaget de ansøgninger, vi har brug for til stillingerne som testmedarbejder (poder) til vores teststeder samt service- og vaccinationsmedarbejder til vores vaccinationscentre.

Hvordan får man job som Coronatester?

Find aktuelle jobopslag på regionens jobsite. Opret en jobagent og besked, når vi slår nye stillinger op.

Hvordan bliver jeg Covid poder?

Har du generelle spørgsmål vedrørende stillingerne, kan du skrive til [email protected] (undlad at sende fortrolige eller personfølsomme oplysninger). Bemærk at vi ikke modtager flere ansøgninger til stillingerne som testmedarbejder, vaccinationsmedarbejder og servicemedarbejder.

Hvor mange er ansat som Podere?

Der er ansat 600-800 podere lige nu, og der kommer stadig flere til, ligesom Falck fortsat åbner flere teststeder, oplyser presseafdelingen. Også her havde man en liste af tidligere podere – godt 3.000 – der gerne ville kontaktes igen, hvis behovet opstod.

Kan man få job som poder?

For nuværende har vi modtaget de ansøgninger, vi har brug for til stillingerne som testmedarbejder (poder) til vores teststeder samt service- og vaccinationsmedarbejder til vores vaccinationscentre. Vi modtager derfor ikke flere ansøgninger til stillingerne.

Hvad er lønnen som poder?

Løn: 187 kroner i timen i grundløn + tillæg på 20 kr efter kl 18 og 30 kroner i tillæg på søn/helligdage.