:

Hvad står jeg i RKI for?

Table of Contents:

  1. Hvad står jeg i RKI for?
  2. Hvad betyder Ribers?
  3. Hvad sker der efter 5 år i RKI?
  4. Hvad er RKI på engelsk?
  5. Er jeg registreret i Debitor Registeret?
  6. Er jeg i Ribers?
  7. Hvor meget må man eje hvis man står i RKI?

Hvad står jeg i RKI for?

Hvis du gerne vil undersøge, om du står registreret i RKI, skal du besøge dininfo.dk og logge ind med dit NemID. Dem der bliver registreret, vil få direkte besked om det i et brev eller på e-post.

Hvad betyder Ribers?

RKI, også kendt som Ribers Kredit Information eller blot Ribers, er kort fortalt et register, hvor virksomheder kan registrere personer som værende dårlige betalere, såfremt de har ubetalt gæld.

Hvad sker der efter 5 år i RKI?

Du kan maksimalt være registreret i RKI i 5 år. Efter de 5 år bliver registreringen slettet, selvom du ikke har betalt din gæld. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at gælden ikke forsvinder efter de 5 år. Du skylder stadig penge, du står bare ikke i RKI for den gæld længere.

Hvad er RKI på engelsk?

RKI har flere betydninger: Ribers kredit information – kreditvurderingsselskab, (opkøbt af Experian)

Er jeg registreret i Debitor Registeret?

Er jeg registreret i debitor registret? Oftest vil du få besked, når registreringen finder sted. Du har desuden ret til aktindsigt, så du kan se hvem der har registeret dig hos enten RKI eller Debitor Registeret. Dine oplysninger vil stå i Debitor Registret i op til 5 år eller indtil gælden er fuldt indfriet.

Er jeg i Ribers?

For at tjekke, om du er registreret i RKI skal du gå på dininfo.dk og logge ind med dit NemID. Der vil du kunne se, om du er registreret eller ej. Du kan både blive registreret i RKIs “åbne register” og i deres “lukkede register”.

Hvor meget må man eje hvis man står i RKI?

Skylder du mere end 1.000 kr., og kan den kreditor, du skylder penge, dokumentere det, bliver registreringen tilgængelig for alle, der er kunder hos Experian. Det betyder, at en virksomhed, som finder ud af, at du er registreret i RKI, ofte vil kræve, at du betaler forud eller kontant.