:

Hvad er en 3 leddet Porcelænsbro?

Table of Contents:

 1. Hvad er en 3 leddet Porcelænsbro?
 2. Hvad er en Plastkrone?
 3. Hvad koster en bro over 4 tænder?
 4. Hvad er en treleddet bro?
 5. Hvad koster en Plastkrone?
 6. Hvad er prisen på en tandkrone?
 7. Hvad koster det at få et gebis?
 8. Hvad koster Plastfacader?
 9. Kan man lime en krone på igen?
 10. Hvad koster en tandkrone i Danmark?
 11. Hvor meget koster en porcelænskrone?

Hvad er en 3 leddet Porcelænsbro?

En bro kan have tre led (tænder) eller mere. Man siger, at en bro er tre-leddet, hvis den består af et mellemled, som sidder fast på to ankertænder, og fire-leddet, hvis den består af 2 mellemled. Der er grænser for, hvor lang en bro kan være.

Hvad er en Plastkrone?

Det har de, hvis tanden eksempelvis har været knækket, og er blevet fyldt med plast. En krone vil i et sådan tilfælde kunne støtte tand og fyldning som et ”tøndebånd” og hermed fordele tyggetrykket på hele tanden. På den måde sikres, at tanden ikke knækker yderligere eller i værste tilfælde mistes helt.

Hvad koster en bro over 4 tænder?

Tandbro priser – hvad koster en Tandbro så? Prisen på en tandbrobehandling koster fra 5.580 kr. – denne pris er inklusive eventuel bedøvelse, plastopbygning og BruxZir krone.

Hvad er en treleddet bro?

Tre-leddet bro. Broen på plads. Broer fremstilles ligesom kroner i guld, porcelæn eller metalkeramik. Broer fremstilles stort set på samme måde som kroner.

Hvad koster en Plastkrone?

BehandlingPris i kronerTilskud fra DK Gr. 1
Plast i små kindtænder Læs mere om plastfyldningers pris, kvalitet og øget slidstyrke 1-3 flader 4-5 flader Plastkrone980 - 1.590 1.795 - 2.260 2.515 - 3.515300
Plast i store kindtænder 1-3 flader 4-5 flader Plastkrone1.275 - 2.075 2.230 - 2.695 3.515 - 4.515300

Hvad er prisen på en tandkrone?

Ifølge Sundhed.dk er gennemsnitsprisen for en krone i Danmark 5.995,- Du sparer 2.000,- i forhold til gennemsnitsprisen hos danske tandlæger. *Du får tilskud hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark. Hvis du har været medlem mindre end fem år er tilskuddet til selve kronen kun 1.100.

Hvad koster det at få et gebis?

Tandprotesehuset har 3 forskellige modeller: Standard, naturtro og naturtro plus. Naturtro plus modellen ser ud som dine egne naturlige tænder med indfarvet tandkød og tænder der ligner helt naturlige tænder. Vores priser starter fra 6.495 kr.

Hvad koster Plastfacader?

Plastfacader koster fra ca. kr. 2.500,00,- pr. tand.

Kan man lime en krone på igen?

Hvis alt er i orden, kan du få den cementeret fast igen. En tandkrone sættes fast på den resterende del af en naturlig tand ved brug af cement. Cement er et materiale, der stivner hurtigt. Samtidig fungerer det som lim, hvilket får tandkronen til at sidde yderst godt fast på tanden.

Hvad koster en tandkrone i Danmark?

Ifølge Sundhed.dk er gennemsnitsprisen for en krone i Danmark 5.995,- Du sparer 2.000,- i forhold til gennemsnitsprisen hos danske tandlæger. *Du får tilskud hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark. Hvis du har været medlem mindre end fem år er tilskuddet til selve kronen kun 1.100.

Hvor meget koster en porcelænskrone?

Hvad koster en porcelænskrone? Prisen på en porcelænskrone er fra 3495kr. Der skal som minimum altid tages et røntgenbillede inden tanden krones og ligges en bedøvelse når tanden slibes klar til kronen. Få en nødagtig pris for behandlingen af din tand ved et besøg på klinikken.