:

Hvad er cutting træning?

Table of Contents:

  1. Hvad er cutting træning?
  2. Hvad skal man spise for at cutte?
  3. Hvornår skal jeg begynde at cutte?
  4. Hvordan bliver man hakket?
  5. Hvordan får man en lavere fedtprocent?
  6. Hvad er bulking season?

Hvad er cutting træning?

Cutting handler om at smide fedtet, mens man beholder så meget muskelmasse som muligt! Selvom cutting oftest sættes i forbindelse med bodybuilding eller fitnessmodeller, arbejder langt de fleste af alle, der dyrker fitness, på at opnå stor muskelvækst men samtidig mindske fedtmassen.

Hvad skal man spise for at cutte?

Under cut kan det dog være en god ide at øge indtaget af protein en smule, da protein er det makronæringsstof som mætter mest. Dertil kommer at protein kræver mere energi at omsætte, så en større andel af kalorierne fra protein anvendes til at fordøje og optage proteinet.

Hvornår skal jeg begynde at cutte?

Hvis du har en lav fedtprocent, så bulk op først og omvendt har du en høj fedtprocent, så cut ned først. Det er vigtigt, at du ikke cutter ned før du har noget muskelmasse at "cutte frem". Men vær tålmodig og brug god tid på det, hvilket kaldes lean cut og bulk.

Hvordan bliver man hakket?

4 'bliv-hakket' fejl du laver
  1. 1) Du hæver dit aktivitetsniveau uden omtanke. ...
  2. 2) Du fjerner alle kulhydrater. ...
  3. 3) Du laver ikke re-feed dage. ...
  4. 4) Du træner med lette vægte.

Hvordan får man en lavere fedtprocent?

Du skal ligge i kalorieunderskud Det skal dog siges, at man skal gøre det med måde. 500 kalorier under dit ligevægtsindtag er en god fingerregel. Overdriver man dette kan det have dårlige konsekvenser. Du mister højst sandsynligt en stor mængde muskelmasse til fordel for fedtprocenten.

Hvad er bulking season?

En af de cyklusser som er en fast del af mange bodybuildere eller fitness-entusiasters liv, er bulking-cyklussen. I denne periode handler det kun om én ting; at køre tilpas mange kalorier i hovedet, således at man får øget sin kropsvægt og muskelmasse.