:

Hvad betyder fjernbusser?

Table of Contents:

  1. Hvad betyder fjernbusser?
  2. Hvad er fjernbusser og fjerntog?
  3. Hvad gør man når bussen ikke kommer?
  4. Hvor holder Flixbus i København?
  5. Hvad betyder fjerntog?
  6. Hvad er pladsbillet?
  7. Hvad gør man hvis man har glemt noget i en bus?

Hvad betyder fjernbusser?

Fjernbusserne fra FlixBus bringer dig sikkert og godt frem Fjernbusserne er det sikreste transportmiddel på vejen. I følge landets officielle statistikker er bussen den sikreste måde at tilbagelægge fjernrejser på. Med FlixBus kommer du dermed altid sikkert frem.

Hvad er fjernbusser og fjerntog?

Fjernbusserne køres af selskaber som Flixbus og Kombardo. Fjerntog er InterCity-, InterCityLyntog og Lyn+ tog, som bl. a. DSB står for.

Hvad gør man når bussen ikke kommer?

Du kan søge om NT Rejsegaranti, hvis du er blevet mere end 20 minutter forsinket på en rejse med bus, tog, telebus, teletaxa, Plustur eller Flextur, hvis forsinkelsen skyldes bussen/toget/flextrafikvognen. Der er dog visse undtagelser.

Hvor holder Flixbus i København?

Langdistance busselskaber GoByBus, Swebus Express og Euroline kører fra mange byer i Skandinavien og Europa til København. Busser ankommer centralt i København med stop på Ingerslevsgade bag Københavns Hovedbanegård ved DGI-Byen.

Hvad betyder fjerntog?

Fjerntog betegner tog, der kører over store afstande, eksempelvis mellem landsdele eller på tværs af landegrænser, modsat eksempelvis regionaltog, der generelt også standser oftere. Modsat regionaltogene har fjerntog som regel spisevogne eller salgsvogne ombord, hvor man kan købe såvel mad som forfriskninger.

Hvad er pladsbillet?

Pladsbilletten sikrer dig en siddeplads Med en Pladsbillet reserverer du en siddeplads til en bestemt afgang. Du bør altid købe pladsbillet til IC og ICL, da der er rift om pladserne specielt på de populære afgange mellem landsdelene.

Hvad gør man hvis man har glemt noget i en bus?

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet noget i bussen? Hvis du har mistet en genstand i en bus, skal du kontakte det selskab, der kører den pågældende linje. Via linket herunder kan du vælge 'bus' og søge din buslinje for at finde kontaktinformation til selskabet.