:

Hvem er Rip Rap og Rups mor?

Table of Contents:

 1. Hvem er Rip Rap og Rups mor?
 2. Hvad er forskellen på Rip Rap og Rup?
 3. Hvem er klogest af Rip Rap og Rup?
 4. Hvor gammel er Rip Rap og Rup?
 5. Hvad hedder andersines børn?
 6. Hvad hedder onkel Joakims mor?
 7. Hvor mange penge har Joakim von And?
 8. Hvem er mor til Anders And?
 9. Hvad hedder Anders And fætter?
 10. Hvor gammel er Andersine?
 11. Hvem er Anders Ands bror?

Hvem er Rip Rap og Rups mor?

Rip, Rap og Rups mor hedder Della And og er søster til Anders And, mens deres fars navn er ukendt. Della bad Anders om at tage sig af Rip, Rap og Rup, efter at deres far var kommet på hospitalet.

Hvad er forskellen på Rip Rap og Rup?

De rigtige farver er: Rip = blå, Rap = grøn, Rup = rød.

Hvem er klogest af Rip Rap og Rup?

Her kan nævnes hans medvirken i: Rip, Rap og Rup på eventyr, Raw Toonage, Bonkers, Mickey Mouse Works, Rap Sjak, og Hos Mickey. Han gik så ind i tegneserierne, hvor især Tony Strobl gav ham liv. Raptus er Andebys klogeste og professor i næsten hvad som helst.

Hvor gammel er Rip Rap og Rup?

De blev født i 1940 i Andeby. De blev skabt af Ted Osborne og Al Taliaferro og optrådte første gang i en avistegneserie 17. oktober 1937, på film i filmen Donalds Nephews i 1938, der var tydeligt inspireret af tegneserien uden at følge den slavisk.

Hvad hedder andersines børn?

Kylle, Pylle og Rylle er Andersines søde niecer Deres far og mor er derimod ukendte. De er ikke i familie med Rip, Rap og Rup eller Anders And, selv om de har samme efternavn. Adresse: Kylle, Pylle og Rylle har flere gange boet hos Andersine.

Hvad hedder onkel Joakims mor?

Joakim von And er søn af Frederik von And og Clementine O'And, og havde to søstre, Andrea von And og Hortensia von And. Han er Anders Ands onkel (egentlig morbror, da Anders er søn af Hortensia), og den rigeste and i verden.

Hvor mange penge har Joakim von And?

I disse dage er det 70 år siden, at Scrooge McDuck – Joakim von And – første gang optrådte i Disneys univers. En gnavpot, der egentlig kun skulle have optrådt i en enkelt historie. Han skulle være god for intet mindre end, hvad der svarer til 415 milliarder danske kroner.

Hvem er mor til Anders And?

Rapmus AndAnders And / Far Rapmus And - søn af Andtonius And og Andrea Blisand, bror til Andelise And og Andolf And, gift med Hortensia Von And, far til Anders And og Della And. Della And - datter af Hortensia von And og Rapmus And, bror til Anders And, gift med en ukendt andrik, mor til Rip, Rap og Rup.

Hvad hedder Anders And fætter?

Fætter Højben (Gladstone Gander) er en figur i Disneys Andebyunivers, skabt af Carl Barks i historien Kæphøje krystere fra 1948. Han er fætter til Anders And, og lige som Anders er han nevø (og mulig arving) til Joakim von And.

Hvor gammel er Andersine?

Andersine er Anders Ands store kærlighed. Fødselsdag: Andersine And har fødselsdag den 9. januar 1937 i filmen "Don Donald".

Hvem er Anders Ands bror?

Anders And
FarRapmus And
MorHortensia von And
SøskendeDella And
KæresteAndersine