:

Hvad betyder Roche?

Table of Contents:

  1. Hvad betyder Roche?
  2. Hvem ejer Roche?
  3. Hvad er Roche piller?
  4. Hvad bruges Rivotril til?
  5. Hvorfor får man Rivotril?
  6. Er Rivotril benzodiazepin?
  7. Hvad hjælper benzodiazepiner mod?

Hvad betyder Roche?

Roche er verdens største lægemiddel- og diagnostikvirksomhed. Roche Pharmaceuticals er den største leverandør af lægemidler til danske hospitaler. Roche Diagnostics er markedsleder inden for in vitro-diagnostiske produkter og vævsbaseret cancerdiagnostik.

Hvem ejer Roche?

Vi er et dansk datterselskab af den schweiziske F. Hoffmann-La Roche koncern, som blev grundlagt i Basel i 1896, og som i dag er blandt verdens førende life science-virksomheder. Roche blev grundlagt herhjemme i 1970, og Diagnostics blev et selvstændigt selskab i 2005.

Hvad er Roche piller?

Rivotril® er et middel mod epilepsi. Benzodiazepin.

Hvad bruges Rivotril til?

Virkning og anvendelse Rivotril tilhører gruppen benzodiazepiner. Rivotril virker i hjernen ved at hæmme angst, søvnløshed og tilbøjelighed til kramper. Du kan tage Rivotril til behandling af alle former for epilepsi, men bør kun overvejes som førstevalg ved behandling af myoklone anfald og Lennox-Gastaut syndrom.

Hvorfor får man Rivotril?

Rivotril tilhører gruppen benzodiazepiner. Rivotril virker i hjernen ved at hæmme angst, søvnløshed og tilbøjelighed til kramper. Lægen kan give dig Rivotril som et supplement til de fleste typer af epilepsi, især absencer, herunder atypiske absencer, Lennox-Gastaut syndrom eller myokloniske eller atoniske anfald.

Er Rivotril benzodiazepin?

Rivotril® er et middel mod epilepsi. Benzodiazepin.

Hvad hjælper benzodiazepiner mod?

Hvordan virker benzodiazepinerne? Umiddelbart efter indtagelse af en dosis benzodiazepin kan man se mindskelse af angst og aggression, en beroligende og søvnfremkaldende effekt samt en muskelafslappende virkning. Virkningen kommer relativt hurtigt og er kraftig.