:

Hvem er Robert Uggla gift med?

Table of Contents:

  1. Hvem er Robert Uggla gift med?
  2. Hvor ligger Mærsk begravet?
  3. Hvem ejer AP Møller?
  4. Hvem er Laura Hay Uggla gift med?
  5. Hvor bor Laura Hay Uggla?

Hvem er Robert Uggla gift med?

Paola KonopikRobert Mærsk Uggla / Ægtefælle (g. 2007)

Hvor ligger Mærsk begravet?

Hellerup Kirkegård, Hellerup, DanmarkMærsk Mc-Kinney Møller / BegravelsesstedHellerup Kirkegård er en kirkegård i Hellerup nord for København. Kirkegården blev indviet 4. februar 1912 og ligger ved Rygårdscentret og er nabo til Rygaards Skole. Kirkegården grænser til Bernstorffsvej. Den dækker ca. Wikipedia

Hvem ejer AP Møller?

A.P. Møller Holding A/S grundlagdes i 2013, efter den tidligere storejer Mærsk Mc-Kinney Møllers død. Det er ejet af A P Møller og Hustru Chastine Mærsk Møllers Fond til almene Formaal. Den administrerende direktør er siden september 2016 Robert Mærsk Uggla.

Hvem er Laura Hay Uggla gift med?

Johan Pedersson UgglaLaura Hay / Ægtefælle (g. 2012) Privat danner Laura par med Johan Pedersson Uggla. De fik en datter sammen i marts 2012, og den 22. september 2012 blev de viet i Frederikskirken i Højbjerg ved Aarhus.

Hvor bor Laura Hay Uggla?

Johan Uggla er 41 år og gift med den tidligere Venstre-politiker, Laura Hay, som har været rådmand i Aarhus. Hun droppede dog den politiske karriere efter giftermålet ind i Mærsk-familien i 2012. Parret har tre børn og bor i Aarhus.