:

Hvad er Acrochordon?

Table of Contents:

  1. Hvad er Acrochordon?
  2. Hvorfor skin tags?
  3. Er skin tags farlige?
  4. Kan skin tags forsvinde af sig selv?
  5. Kan man fjerne skin tags selv?

Hvad er Acrochordon?

Acrochordon (Skin tag, stilket vorte) er en stilket, blød, lille knop, som kan være brun eller hudfarvet. Findes typisk i hudfolder på hals, i armhulen og i skridtet, hvor der ofte ses talrige elementer. Hvis generende kan der behandles med afklip eller Surgitron.

Hvorfor skin tags?

Det er ikke videnskabeligt bevist hvorfor eller hvordan skin tags bliver til, men de er blevet sat i forbindelse med alderdom og fedme. Nogle påstår at individer med højt stress niveau er tilbøjelige til at få skin tags end andre, dette er dog ikke videnskabeligt bevist.

Er skin tags farlige?

Skin tags er ufarlige små, bløde hudvækster. Nilocin Skin Tag Behandling er en nem, sikker og smertefri selvbehandling af skin tags. Når Nilocin Skin Tag plastret er placeret på din skin tag, stopper den blodtilstrømningen til skin taggen.

Kan skin tags forsvinde af sig selv?

Den visne skin tag bliver nekrotisk (død, sort væv) efter et par dage. Dette er normalt, ide enheden stopper strømmen af blod til skin taggen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den pågældende tilstand taktisk er en skin tag, skal du kontakte din læge, inden du påbegynder selvbehandling.

Kan man fjerne skin tags selv?

Skin tags er ufarlige små, bløde hudvækster. Nilocin Skin Tag Behandling er en nem, sikker og smertefri selvbehandling af skin tags. Når Nilocin Skin Tag plastret er placeret på din skin tag, stopper den blodtilstrømningen til skin taggen. Skin taggen henvisner derefter gradvis.