:

Hvad betyder RSL?

Table of Contents:

  1. Hvad betyder RSL?
  2. Hvad koster Badmintonbolde?
  3. Hvad koster en fjerbold?
  4. Kan man spille badminton udenfor?
  5. Hvor mange gæs til en fjerbold?
  6. Hvor kan man købe fjerbolde?
  7. Hvor mange fjerbolde er der i et rør?

Hvad betyder RSL?

Rigtig mange spørger, hvad RSL står for og her er svaret. Det betyder Reinforced Shuttlecocks Limited, som oversat til dansk kunne hedde forstærkede fjerbolde aktieselskab.

Hvad koster Badmintonbolde?

Fjerbolde til badminton i plastik - 6 stk 69 kr.

Hvad koster en fjerbold?

Yonex Mavis 350 3-pack 66 kr.

Kan man spille badminton udenfor?

Air Shuttle II er en ny og innovativ badmintonbold, der beregnet og designet til at være fantastisk at spille med udenfor uanset om du gerne vil spille havebadminton eller i parken, på vejen eller ved stranden - Disse udendørs badminton bolde kan nemlig bruges alle steder og med fordel til havebadminton!

Hvor mange gæs til en fjerbold?

De 2 fjer sidder helt inderst på samme vinge, da de er mindst krogede, og altid er det man kalder fuld fjer (hele fjer på begge sider), det betyder at der i gennemsnit går 8 gæs til fremstilling af en bold, idet man som bekendt kun kan bruge venstre vinge fjer til samme bold, ligeså højre vinge fjer til samme bold.

Hvor kan man købe fjerbolde?

Derfor har SPORT 24 her på webshoppen et bredt udvalg af fjerbolde, så du altid har nok på lager til næste kamp. Også hvis kampen trækker ud. For eksempel kan du købe rør med 12 fjerbolde fra forskellige anerkendte badmintonmærker, så du er sikret kvalitets fjerbolde, der har en superfin flugt i luften.

Hvor mange fjerbolde er der i et rør?

Antal bolde i rør: 12 stk. En Forza badmintonbold eller fjerbold er et produkt der er fint afbalanceret, og som i kvalitet er delvist afhængig af hvad naturen, eller rettere gåsen leverer.