:

Hvordan downloader man MinSundhed?

Table of Contents:

  1. Hvordan downloader man MinSundhed?
  2. Hvordan opdaterer man MinSundhed?
  3. Hvor downloader jeg coronapas app?
  4. Hvorfor opdateres coronapas ikke?
  5. Hvorfor virker sundhed ikke på min iPhone?

Hvordan downloader man MinSundhed?

MinSundhed kan hentes i Google Play (OS 5.1 eller nyere) og i AppleStore (iOS 11.4.1 eller nyere). De helbredsoplysninger, som findes i appen, kan også ses i en browser på www.sundhed.dk. Du skal have NemID for at kunne logge på MinSundhed-appen.

Hvordan opdaterer man MinSundhed?

Android. Med en Android enhed skal du have Android version nyere end Android KitKat (4.4.4) installeret. Du kan se, hvilken version du har ved at gå ind under Settings > System settings > About phone > Software information.

Hvor downloader jeg coronapas app?

Hvordan får/downloader jeg coronapas-appen? Coronapas-appen kan downloades i Apple App Store eller i Google Play. Appen kan installeres på Android-telefoner (med styresystem Android 5 eller højere) og iPhones (med styresystem iOS 9 eller højere). Du opretter dig i appen med dit NemID eller MitID.

Hvorfor opdateres coronapas ikke?

Hvis du ikke allerede har opdateret til den nyeste version af coronapas-appen på din Android-telefon, kan du fortsat tilgå dit coronapas i appen, og vi anbefaler, at du venter med at opdatere appen, til fejlen er udbedret.

Hvorfor virker sundhed ikke på min iPhone?

Tryk på Apps under Anonymitet. Her vises de apps, som du allerede ejer, der er kompatible med Sundhed. Hvis en app ikke vises, er den muligvis ikke kompatibel. Tryk på en app, og slå de sundhedskategorier til, som appen skal spore.