:

Hvornår bliver den uendelige Bro taget ned?

Table of Contents:

 1. Hvornår bliver den uendelige Bro taget ned?
 2. Hvornår blev den uendelige bro bygget?
 3. Er broen til Sverige lukket?
 4. Hvornår lukkede broen i Århus?
 5. Kan man bade ved den uendelige bro?
 6. Hvor ligger den forsvundne bro?
 7. Er broen til Sverige åben?
 8. Kan man komme ind i Sverige?
 9. Hvornår lukkede broen?
 10. Hvorfor blev den genfundne bro dækket til?
 11. Hvilken Å løber under den genfundne bro?
 12. Hvad koster en smuttur til Sverige?

Hvornår bliver den uendelige Bro taget ned?

Den cirkelformede bro af træ løber fra strandkanten ved Varna og ud i Aarhus Bugten og er tilgængelig fra april/maj til oktober. Broen bliver stillet op i uge 17/ og taget ned igen i uge 44.

Hvornår blev den uendelige bro bygget?

Broen, der er designet af arkitekt Niels Povlsgaard og Johan Gjødes, blev oprindeligt opstillet i forbindelse ARoS-udstillingen Sculpture By The Sea 2015, hvor den opnåede stor popularitet.

Er broen til Sverige lukket?

Sverige sløjfer indrejserestriktioner for nordiske lande Fra d. 31. maj 2021 er det igen muligt at rejse fra Danmark til Sverige uden at skulle fremvise en negativ coronatest.

Hvornår lukkede broen i Århus?

Fra 1952 sejlede M/F broen på ruten Nyborg – Korsør. Siden blev den indsat på Aarhus–Samsø-Kalundborg-overfarten, hvor den sejlede frem til 1992. Fra 19 fungerede M/F broen som skibsdiskotek i Aarhus.

Kan man bade ved den uendelige bro?

Aarhus Kommune tilbyder vielser på Den Uendelige Bro og med Varna Palæet lige i nærheden, kan du få dig et bryllup, I sent vil glemme(!) Tag badetøj med og nyd en dukkert ved stranden. Du må gerne svømme ved broen.

Hvor ligger den forsvundne bro?

Oplev broen, der var gemt væk i en dæmning i 85 år. Broen ligger på naturstien 'Horsens-Silkeborg', som ikke er langt fra Gammelstrup Station. 8740 Brædstrup.

Er broen til Sverige åben?

Øresundsbron er som udgangspunkt åben døgnet rundt, året rundt. Dog kan voldsomt vejr eller ulykker påvirke trafikken, men det sker heldigvis sjældent. Øresundsbron er som udgangspunkt åben døgnet rundt, året rundt.

Kan man komme ind i Sverige?

Fra d. 9 februar 2022 kan alle rejsende fra EU/EES lande, heriblandt Danmark, igen rejse frit ind i Sverige. Rejsende fra tredjelande skal fortsat vise gyldigt coronapas/covidbevis ved indrejse til Sverige.

Hvornår lukkede broen?

VIDEO: Fra 19 fungerede M/F Broen som skibsdiskotek i Aarhus. Nu er den ankommet til Grenaa. Nogle husker den ringe kaffe. Andre de kulørte drinks.

Hvorfor blev den genfundne bro dækket til?

Broen dækkes til Da banen i 1920'erne skulle bygges om til normal sporvidde, blev broen til et problem. Man kunne udvide den i bredden, eller man kunne bygge en helt ny bro. Det blev i stedet en meget alternativ løsning, som skyldtes, at man i 1924 begyndte anlæggelsen af et vandkraftværk ved Vestbirk.

Hvilken Å løber under den genfundne bro?

Den smukke bro over Gudenåen, der lå gemt og (næsten) glemt i en menneskealder, er i dag et af landets mest populære udflugtsmål – og det med god grund.

Hvad koster en smuttur til Sverige?

Smut til Sverige for 109 kr. hver vej Med BroPas har du adgang til SmutTursrabatten, hvormed du kan køre ekstra billigt til Sverige: Kun 109 kr. hver vej. SmutTursrabatten gælder på alle hverdage mellem kl. 17-24 og hele weekenden samt på danske og svenske helligdage, når du kører retur inden for seks timer.