:

Hvor mange glas Nutella bliver der solgt?

Table of Contents:

  1. Hvor mange glas Nutella bliver der solgt?
  2. Hvorfor hedder det Nutella?
  3. Hvor mange hasselnødder i Nutella?
  4. Hvilken nød er i Nutella?
  5. Hvem står bag Nutella?
  6. Hvem fandt på Nutella?

Hvor mange glas Nutella bliver der solgt?

Det er ikke de 250.000 tons, der bliver solgt hvert år, der er det mest opsigtsvækkende ved det bløde pålæg. Kun fantasien sætter grænser for, hvor mange anvendelsesmuligheder Nutella er i besiddelse af.

Hvorfor hedder det Nutella?

Nutella blev til Nutalla i 1963 og blev samtidig markedsført uden for Italien. Nu havde Petro Ferreros søn Michele overtaget ledelsen af firmaet. Navnet kommer af det engelske ord for nød, nut.

Hvor mange hasselnødder i Nutella?

I et almindeligt 400 grams Nutella-glas er der omkring 52 hasselnødder, og det svarer til, at der bliver brugt omkring 570 millioner hasselnødder om året til at producere Nutella.

Hvilken nød er i Nutella?

Hasselnødden har altid været signaturingrediensen i Nutella®. Det var i efterkrigstiden, at Nutella®'s skaber fik den geniale idé at kombinere den lækre hasselnød, som er typisk for den italienske region Langhe, med kakao, som var en ingrediens, der var svær at skaffe på det tidspunkt.

Hvem står bag Nutella?

Nutella er et nøddepålæg med spor af kakao, som blev opfundet i 1946 og markedsført under navnet Nutella i 1960'erne. Det bliver fremstillet hos chokoladefabrikanten Ferrero. Pålægget kommer fra Italien, og det er meget anvendt i hele Europa.

Hvem fandt på Nutella?

Efter anden verdenskrig var der stor mangel på kakao. Ferrero, der oprindeligt stammer fra Piemonte i Italien, forvandlede dette problem til en smart løsning og udviklede en sød pasta lavet på hasselnødder, sukker og en lillebitte smule af den sjældne kakao. Nutella®'s forfader var født.