:

Hvad laver Ejendomsmæglere?

Table of Contents:

  1. Hvad laver Ejendomsmæglere?
  2. Hvem betaler ejendomsmægler?
  3. Hvad koster det at sælge en erhvervsejendom?
  4. Er ejendomsmægler et godt job?
  5. Er det svært at få job som ejendomsmægler?

Hvad laver Ejendomsmæglere?

En ejendomsmægler arbejder med køb og salg af alle typer af boliger, og har til opgave at være kommunikationsled mellem køber og sælger samt at have overblikket over alle dokumenter, aftaler og muligheder i forbindelse med en bolighandel.

Hvem betaler ejendomsmægler?

Hvem betaler for mægler, ejerskiftelån og tilstandsrapport? Sælger skal altid stå for mægleromkostningerne, herunder salær og annonceomkostninger. Når ejendommen sælges prioriteret, betaler sælger alle omkostninger ved ejerskiftelånets hjemtagelse.

Hvad koster det at sælge en erhvervsejendom?

Hvis man vælger at lade en ejendomsmægler stå for hele processen igennem forløbet, så lyder gennemsnitsprisen på omkring 100.000 DKK. Det kan dog variere fra ejendomsmægler til ejendomsmægler, da mange vælger at tage mellem 1% og 6% af den pris, som din bolig ender med at blive solgt for.

Er ejendomsmægler et godt job?

Hvad er det bedste ved jobbet som ejendomsmægler? Man har en alsidig hverdag og der er ikke to dage, der er ens. Der sker altid noget og der er fart over feltet. Man møder og taler med mange forskellige mennesker.

Er det svært at få job som ejendomsmægler?

Selv om markedet er svært for øjeblikket, kan det godt lade sig gøre at finde et ejendomsmægler job. På Ofir bliver der løbende slået stillinger op inden for ejendombranchen og det er klart det sted, hvor du kan finde flest ledige jobs. God fornøjelse med din uddannelse og job som ejendomsmægler.