:

Hvordan betaler man i bussen i København?

Table of Contents:

 1. Hvordan betaler man i bussen i København?
 2. Hvad hedder busselskabet i København?
 3. Hvad koster det at køre bus i København?
 4. Hvordan køber man 24 timers billet?
 5. Hvordan køber man busbilletter?
 6. Hvor køber man busbillet i København?
 7. Hvad køre 5C på?
 8. Hvem står for busser i Danmark?
 9. Kan man betale med MobilePay i bussen?
 10. Hvordan betaler man busbillet?
 11. Hvad koster en 24 timers billet voksen?
 12. Hvad koster en dagsbillet?
 13. Hvordan køber jeg mobil billet?
 14. Hvad koster en bybus billet?
 15. Kan man købe billet i bussen København?

Hvordan betaler man i bussen i København?

Kan man betale med kontanter i bussen? Fra 1. september 2021 kan man, som forventet, igen betale med kontanter i busser og Flextrafik.

Hvad hedder busselskabet i København?

Bussen kører på Movia og Region Hovedstadens linje 300S.

Hvad koster det at køre bus i København?

Prisen for en standardbillet til 2 zoner er 24 kroner. 2 zoner dækker det meste af det centrale København, og du kan rejse rundt i 1 time og 15 minutter. Vær opmærksom på, at en tur til eller fra lufthavnen kræver 3 zoner. En billet til 3 zoner koster 36 kroner og er gyldig i 1 time og 30 minutter.

Hvordan køber man 24 timers billet?

På www.citypass.dk kan du ligeledes købe alle varianter af City Pass, mens du i DSB app'en kun kan købe City Pass Small til 24 og 72 timer samt City Pass Large til 24 timer.

Hvordan køber man busbilletter?

Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*. Her kan du kun betale med betalingskort - IKKE kontanter.

Hvor køber man busbillet i København?

Du kan købe enkeltbilletter i billetautomater, i 7-Eleven-kiosker, i bussen og via app'en 'DOT Mobilbilletter'. Brug Rejseplanen til at finde prisen på din rejse, samt hvor mange zoner du har brug for at købe.

Hvad køre 5C på?

Linjen betjener blandt andet Husum, Brønshøj, Nørrebro, Indre By, Sundbyerne og Kastrup. Linje 5C blev oprettet den 23. april 2017 i form af en omdannelse af den hidtidige linje 5A.

Hvem står for busser i Danmark?

Movia varetager busdriften, lokalbanedriften samt kørslen med flextrafik inden for sundheds-, skole og handicapområdet. Movias samlede økonomi udgør godt 4 mia. kroner årligt, hvoraf knap halvdelen dækkes af billetindtægter fra passagerer i bus, tog og flextrafik.

Kan man betale med MobilePay i bussen?

Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på bussen, og vise den til chaufføren, hvis du bliver bedt om det. Når du køber enkeltbilletter i appen, betaler du samme pris som med en kontantbillet, så du kan spare mange penge ved at bestille et rejsekort.

Hvordan betaler man busbillet?

Du kan betale med alle betalingskort, Apple Pay eller Google Pay i alle busser på rute 100. Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*.

Hvad koster en 24 timers billet voksen?

Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.

Hvad koster en dagsbillet?

Midtjylland Dagsbillet Pris: Voksen 99 kr. - Barn 49,50 kr.

Hvordan køber jeg mobil billet?

Sådan bestiller du en SMS-billet (kun 1-8 zoner)
 1. Send en SMS til 1415 med følgende information: Startzone, station eller stoppested. Antal zoner. ...
 2. Du modtager nu en SMS, der viser din bestilling. Dette er ikke din billet. ...
 3. Du modtager nu selve billetten i en ny SMS.

Hvad koster en bybus billet?

Pendlerkort (halv pris for børn 0-15 år) Det koster 60 kr. pr. 30 dage (halv pris for børn). For rejsekort med pendler kombi (med gyldighed i en eller flere af zonerne 1-4) betaler du 1,50 kr.

Kan man købe billet i bussen København?

I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser. Sørg for altid at have din billet på dig i tilfælde af, at en billetkontrollør ønsker at se den.