:

Kan man forhandle med en bilforhandler?

Table of Contents:

 1. Kan man forhandle med en bilforhandler?
 2. Hvordan giver man en bil voks?
 3. Hvad kan man få for sin brugte bil?
 4. Hvad er en autoriseret bilforhandler?
 5. Hvad betyder nyserviceret?
 6. Hvor meget kan man prutte om prisen på en brugt bil?
 7. Kan ridser poleres væk?
 8. Kan man polere en bil?
 9. Hvor meget er det lovligt at sænke sin bil?
 10. Hvor meget tjener en bilforhandler på en brugt bil?
 11. Hvad dækker en Brugtvognsgaranti?
 12. Hvad er en brugtbilsattest?
 13. Hvad betyder modelår bil?
 14. Hvad er nysynet?
 15. Hvor meget kan man prutte om prisen?

Kan man forhandle med en bilforhandler?

Brugte bilers priser er altid til forhandling. Det er muligt, at din bilforhandler ikke vil sætte prisen ned på bilen, men så kan der forhandles om for eksempel finansieringsomkostninger. Det er ofte også muligt at forhandle om ekstraudstyr og få tillægsydelser som anhængertræk, rustbeskyttelse, radio, GPS osv.

Hvordan giver man en bil voks?

Påføringen af vores vokse er nem og ligefrem:
 1. Bilvoksen påføres med en Microfiber Applikator eller Skum Applikator.
 2. Påfør voksen bilens lak, i cirkulære bevægelser, men slut af i lige stræk ( så er det lettere at tørre af )

Hvad kan man få for sin brugte bil?

Hvad du kan få for din brugte bil afhænger af bilens antal kørte km, alder, stand, vedligeholdelse og naturligvis mærke, model og udstyrsvariant. Jo lavere kilometerantal, jo bedre vedligeholdelse og jo mere udstyr - jo mere kan du i reglen få for din bil.

Hvad er en autoriseret bilforhandler?

En bilforhandler, autoforhandler eller automobilforhandler er en virksomhed, som har specialiseret sig i køb og salg af biler. Hos en bilforhandler findes som oftest salg af nye biler (med udstillingslokale), salg af brugte biler, værksted samt salg af tilbehør og reservedele.

Hvad betyder nyserviceret?

Køber du en bil på DBA, er sælger nemlig i sin fulde ret til at skrive 'købt som beset' på købsaftalen. Derfor kan det være en god idé at aftale med sælger, at bilen skal forbi en mekaniker, før du skriver under. Nu ved du, hvad det dækker over, når sælger skriver 'nyserviceret' og 'nysynet' i salgsannoncen.

Hvor meget kan man prutte om prisen på en brugt bil?

Hvor langt du kan prutte prisen ned, er svært at svare konkret på. Hvis du har set prisen på den samme vare billigere et andet sted, kan du gå efter at få denne rabat som et minimum. Men jo dyrere en vare er, jo flere penge kan du spare ved at forhandle om prisen.

Kan ridser poleres væk?

Poler ridsen Brug eventuelt et mildt poleremiddel, som kan købes i bilforretninger eller på tankstationer, og poler i cirklende bevægelser. Brug endelig ikke en svamp med skureflade, den vil bare ridse lakken yderligere. Hvis ridserne er meget små, vil du måske opdage, at ridsen allerede er væk.

Kan man polere en bil?

Vask og polering Ved at vaske og polere bilens yderste laklag, kan du fjerne urenheder, som ellers potentielt kan skade alle tre lag af lak. Polering hjælper med at fjerne mindre småskader i toplaget og desuden forberede det øverste lak til en gang voks.

Hvor meget er det lovligt at sænke sin bil?

Man kan uden at skulle til syn sænke sin bil med op til 40 mm. Sænker man over 40 mm. skal bilen til syn.

Hvor meget tjener en bilforhandler på en brugt bil?

Typisk udgør bilforhandlerens provision mellem 3. - 7.000 kr. Men FDM har set provision helt op til 12.000 kr. hos en forhandler.

Hvad dækker en Brugtvognsgaranti?

Garanti ved køb af brugt bil hos forhandler Hvis det ønskes skal brugtvognsgarantien være anført i slutsedlen fra forhandleren. Garantien dækker alle fejl, som opstår efter købet inden for den aftalte garantiperiode. Ved en garanti på brugt bil, er du bedre dækket end ved købeloven alene.

Hvad er en brugtbilsattest?

En brugtbilsattest er en frivillig rapport, som laves på baggrund af en test af den brugte bil. Har bilen ikke en brugtbilsattest, kan du lade handlen være betinget af, at der laves en sådan attest, og at den ikke viser væsentlige fejl, eller at forhandleren bringer bilen i orden, så den svarer til det lovede.

Hvad betyder modelår bil?

Modelår er det år, som producenten tildeler bilen, og det anses oftest for at være det år, hvor bilen blev lanceret. En bil, som produceres om efteråret det pågældende år, kan tildeles modelåret for året efter.

Hvad er nysynet?

Nysynet? er en oplysning af meget tvivlsom værdi. Det siger loven: Bilen skal være synet for nylig, formentlig inden for de seneste tre måneder.

Hvor meget kan man prutte om prisen?

Hvor langt du kan prutte prisen ned, er svært at svare konkret på. Hvis du har set prisen på den samme vare billigere et andet sted, kan du gå efter at få denne rabat som et minimum. Men jo dyrere en vare er, jo flere penge kan du spare ved at forhandle om prisen.