:

Hvad står can for?

Table of Contents:

 1. Hvad står can for?
 2. Hvad er en bus?
 3. Hvad er CAN high?
 4. Hvad er CAN Bus radio?
 5. Hvad koster en ny turistbus?
 6. Hvad symboliserer en bus?
 7. Hvilke biler har CAN Bus?
 8. Hvad er en styreboks?
 9. Hvad koster leje af bus med chauffør?
 10. Hvor mange er der plads til i en bus?
 11. Hvem Opfandte bussen?
 12. Hvornår kom den første bus?
 13. Hvad er CAN Bus decoder?
 14. Hvad er ECU på bil?
 15. Hvad koster en styreboks?

Hvad står can for?

CAN-bus er et bus-standardsystem til køretøjer. Systemet giver mulighed for kommunikation mellem flere elektroniske styreenheder i køretøjerne. CAN står for Controller Area Network. Elektroniske styreenheder (ECU'er) er en del af et køretøj.

Hvad er en bus?

Ordet bus er latin af omnibus 'for alle', dativ pluralis af omnis 'enhver'. Busser kan opdeles i to markant forskellige typer: bybusser (rutebiler), der løser kollektive transportopgaver, og langtursbusser, der især anvendes til turistkørsel.

Hvad er CAN high?

Ledninger sender data i begge retninger. CAN-BUS består af to ledninger i hver sin farve, grøn og gul. Den gule ledning kaldes for CAN-High, mens den grønne ledning kaldes for CAN-Low. - De to ledninger er viklede og let at genkende.

Hvad er CAN Bus radio?

CAN er en forkortelse for Controller Area Network. Netværket består af et eller flere 2-tråds snoede kabler som forbinder bilens moduler (controllere) og gør dem i stand til at kommunikere sammen. At ledningerne parvist er snoet, gør dem meget modstandsdygtige overfor elektrisk støj og fremmede radiosignaler.

Hvad koster en ny turistbus?

26 PERS. BUS
ProduktSpecifikationPris
Dagstur1 dag inkl. 100 km2.175,00 kr.
Weekendtur3 dage inkl. 300 km6.075,00 kr.
Ugetilbud7 dage inkl. 700 km13.875,00 kr.
Feriebrug7 dage inkl. 2500 km20.425,00 kr.

Hvad symboliserer en bus?

Når du i din drøm sidder i en bus kan det være et billede på, at du lever dit liv konformt, at du med andre ord “følger strømmen”, “gør hvad andre gør” etc. ... – og ikke følger din egen vej. Det var anderledes hvis du selv var buschauffør!

Hvilke biler har CAN Bus?

Stort set alle moderne biler er udstyret med CAN Bus, men enkelte benytter ikke-standardiserede løsninger, som vil gøre et angreb vanskeligere. CAN Bus er en teknologi fra 1980'erne, som stort set ikke har nogen sikkerhedsfunktionaliteter overhovedet. Samtidig kobles stadigt flere enheder til dette netværk.

Hvad er en styreboks?

Styreboks med patenteret tilbageslagssikring i aluminiumshus, som er monteret med bremse, der låser rattet, hvis motor/ror trækker til en af siderne.

Hvad koster leje af bus med chauffør?

Vi sendte forespørgslen ud til vores samarbejdspartnere, og kunden modtog sine 3 uforpligtende tilbud. Herefter valgte de at takke ja til en pris på 5.937,50 kr. inkl. moms.

Hvor mange er der plads til i en bus?

Endelig kan nævnes minibusser, der oftest har plads til 9-20 passagerer – mod normalt 25-50 siddende passagerer + stående i bybusser og 50-75 passagerer i rutebiler og turistbusser.

Hvem Opfandte bussen?

Helt fra starten, da Carl Benz opfandt bussen i 1895, til introduktionen i år af den nye fuldt elektriske ledbuss, eCitaro G.

Hvornår kom den første bus?

I efteråret 1903 blev Nykøbing Falster rammen for en danmarkspremiere: Den første omnibus eller bus, som vi senere har kaldt det motordrevne køretøj, kørte for første gang med passagerer gennem købstadens gader.

Hvad er CAN Bus decoder?

Can-bus er en nyere speciel måde, hvorpå bilens elektriske system er sat sammen. I et almindeligt/gammeldags ledningsnet, løber der ledninger fra alle kontakter osv i bilen, og op til bilens styreboks. Can-bus benytter sig af nogle mellemstationer for at mindske mængden af ledninger i bilen.

Hvad er ECU på bil?

bilen's ECU ”computer”, også kaldet motorstyring, som styre en lang række parametre og derved opnår man en forøget motoreffekt. Det er primært ved chiptuning af turboladede benzin- og dieselbiler, at du kan opnå en stor gevinst ved at ændre motorstyringens måde at drive motoren på.

Hvad koster en styreboks?

En renoveret Audi multitronic koster cirka 2500 kroner mod 7500 kroner fra ny, og fordelen ved installation af en renoveret eller klonet styreboks er, at den ikke behøver tilpasning i bilen.