:

Hvad er burpees godt for?

Table of Contents:

 1. Hvad er burpees godt for?
 2. Hvor mange kcal forbrænder man på en burpee?
 3. Hvad betyder kredsløbstræning?
 4. Hvad er den bedste konditionstræning?
 5. Hvad betyder burpee?
 6. Hvordan bliver man god til burpees?
 7. Hvad er englehop?
 8. Hvor mange kalorier forbrænder man ved sjipning?
 9. Hvordan træner man sin Kredsløbskondition?
 10. Hvordan finder jeg mit kondital?
 11. Hvad er den bedste træningsform?
 12. Hvilken træningsform er mest effektiv?
 13. Hvilken øvelse hedder burpees?
 14. Hvad kan man lave i stedet for burpees?
 15. Hvordan laver man et englehop?

Hvad er burpees godt for?

Øvelsen træner hele kroppen og får gang i både styrken i arme, ben, ryg og ikke mindst hjertet. Den vigtigste muskel er hjertet, og for at træne hjertet må man få det til at pumpe en del hurtigere end det plejer. Med burpees kan du få denne effekt, og du vil snart mærke hjertet pumpe sin vej ud af trøjen!

Hvor mange kcal forbrænder man på en burpee?

Som tommelfingerregel forbrænder du ca. 10 kalorier i minuttet når du laver Burpees med maksimal intensitet. Det vil sige at du skal holde så høj intensitet du kan i hele minuttet.

Hvad betyder kredsløbstræning?

Kredsløbstræning. Kredsløbstræning kaldes ofte også for konditionstræning, udholdenhedstræning eller aerob træning. Eksempler på kredsløbstræning kan være at gå en tur i et raskt tempo, løbe, cykle eller svømme. Kredsløbstræning styrker især hjertet og de muskler, der bruges under aktiviteten.

Hvad er den bedste konditionstræning?

Du får gang i en masse muskler ved for eksempel at løbe, cykle eller ro. Samtidig tyder noget forskning på, at intervaltræning er en af de mest effektive måder at forbedre konditallet på. Du kan blandt andet lave intervaltræning, når du løber.

Hvad betyder burpee?

Den såkaldte burpee er en kompleks styrkeøvelse, der træner stort set alle kroppens mest vitale muskler. Først laver du en klassisk armbøjning, der især træner overarme og bryst. Derefter kaster du benene fremad, hvilket kræver stærke mavemuskler.

Hvordan bliver man god til burpees?

At lave ti burpees hver dag er let for nogen og noget af det sværeste for en anden. Det vigtigste er, at du udfordrer dig selv for at se nye resultater, så hvis det højeste antal burpees, som du kan lave i træk er 10, så forsøg at lave 12 næste gang og øg derefter hele tiden.

Hvad er englehop?

Pust ud, og tag et stort hop op i luften samtidig med, at du åbner benene en smule ud til siderne og strækker armene i vejret. Kom hele vejen ned igen til startpositionen, og hop op igen. Husk! Gør det så hurtigt, som du kan, ud fra din kondition og styrke.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved sjipning?

Man siger, at forbrændingen ved sjipning cirka er 8-10 kcal per minut for en kvinde, der vejer 65 kg. Hvor meget du forbrænder afhænger af: din vægt samt din hurtighed og teknik. For det er klart, at jo flere hop, du kan lave per minut, desto flere kalorier bliver der fyret af.

Hvordan træner man sin Kredsløbskondition?

forbedres, når du træner jævnligt med høj puls, f. eks. ved løb eller cykling.

Hvordan finder jeg mit kondital?

Formel for kondital: Hvordan kan jeg selv beregne mit kondital?
 • Formel kondital = 18,38 + (0,03301 x løbedistance) - (5,92 x dit køn, hvor mand = 0, kvinde = 1).
 • Eksempel: En 45-årig kvinde løber 550 meter under testen: Kondital = 18,38 + (0,033 m) - (5,92 x 1) = 30,6 (lavt kondital).

Hvad er den bedste træningsform?

Med styrketræning øges din hvileforbrænding, og derfor er styrketræning også relevant, hvis du ønsker at tabe dig. Du skal styrketræne regelmæssigt - gerne to til tre gange om ugen. Effekten af din træning fortager sig allerede efter tre-fire døgn, når kroppen finder ud af, at der alligevel ikke er brug for ”styrken”.

Hvilken træningsform er mest effektiv?

Hvis du vil øge din fedtforbrænding, er intervaltræning mest effektivt. Intervaltræning er træning, hvor du træner i kortere tid, men til gengæld giver den gas, når du gør det. Del din konditionstræning op i intervaller, hvor du presser dig selv til det yderste, og læg også mere belastning på din styrketræning.

Hvilken øvelse hedder burpees?

Stå med fødderne i hoftebreddes afstand. Læn dig forover med bøjede ben, sæt hænderne i gulvet, og hop bagud med fødderne (så du står i en høj planke). Bøj i armene, til brystet rører gulvet. Stræk armene, og hop frem med fødderne igen.

Hvad kan man lave i stedet for burpees?

Armene sænkes naturligt under landingen....Bøj ned, hop bagud, armstrækning, hop frem og op i et hop:
 • Bøj ned, sæt hænderne solidt i gulvet. ...
 • Hop (eller gå – se video) bagud med benene til plankestilling.
 • Tag en armstrækning (eller hold planke). ...
 • Hop (eller gå – se video) frem med fødderne til hænderne.

Hvordan laver man et englehop?

Pust ud, og tag et stort hop op i luften samtidig med, at du åbner benene en smule ud til siderne og strækker armene i vejret. Kom hele vejen ned igen til startpositionen, og hop op igen. Husk! Gør det så hurtigt, som du kan, ud fra din kondition og styrke.