:

Hvad er en støvsuger lavet af?

Table of Contents:

 1. Hvad er en støvsuger lavet af?
 2. Hvordan fungerer støvsugeren?
 3. Hvordan suger en støvsuger?
 4. Hvordan fungerer Poseløs støvsuger?
 5. Hvad er en industristøvsuger?
 6. Er ledningsfri støvsugere gode?
 7. Hvem har opfandt støvsugeren?
 8. Hvornår kom den første Nilfisk støvsuger?
 9. Hvor meget suger en støvsuger?
 10. Hvorfor hyler støvsugeren?
 11. Hvor mange watt skal en god støvsuger have?
 12. Hvilken industristøvsuger skal jeg vælge?
 13. Hvad er den bedste støvsuger?
 14. Hvem er Hjemli?
 15. Hvor mange watt skal en ledningsfri støvsuger have?

Hvad er en støvsuger lavet af?

Den består af en elmotordreven blæser, der på sugesiden suger luft og støv ind gennem en slange med et mundstykke. Luften suges gennem et filter, oftest en pose, som tilbageholder støv og andre partikler. De første mekaniske støvsugere blev opfundet i USA i 1850'erne, og ca.

Hvordan fungerer støvsugeren?

Maskinen fungerer ved hjælp af en pumpe, som danner et vakuum i et rør og suger luften med støv og snavs ind gennem et mundstykke og en slange. Støvet samles i en pose inden i støvsugeren. Luften passerer gennem en række filtre, hvor de fineste støvpartikler fjernes.

Hvordan suger en støvsuger?

Støvsugeren fungerer ved hjælp af en en vakuum-motor. Vakuum skaber det undertryk og sug, der gør at en støvsuger kan suge støv og andet fra underlaget og ind i støvsugerposen. Foruden at samle støvet i støvsugerposen skal støvsugeren sørge for, at støvet bliver i støvsugerposen, så det ikke hvirvler tilbage i rummet.

Hvordan fungerer Poseløs støvsuger?

Poseløse støvsugere fungerer uden en almindelig støvsugerpose. Det betyder, at du slipper for at købe støvsugerposer. Ulempen er til gengæld, at du skal tømme beholderen i støvsugeren ned i en plastikpose eller lignende, og du risikerer, at det både støver og sviner.

Hvad er en industristøvsuger?

En industristøvsuger er, som oftest, en større og mere kraftig støvsuger, end den du har i hjemmet. Industristøvsugeren er beregnet til at udføre opgaver, den almindelige husholdningsstøvsuger ikke kan klare.

Er ledningsfri støvsugere gode?

Dyson V11 Absolute Extra ledningsfri støvsuger er kåret testvinder hos det danske forbrugerråd TÆNK, hvor den blandt andet udmærker sig indenfor støvsugning af gulv, støvoptag på hårde gulve, støvoptag fra gulvtæpper, støvoptag fra sprækker og støvsugning langs kanter.

Hvem har opfandt støvsugeren?

Hubert Cecil Booth Daniel Hess Støvsuger/Opfindere Det var den britiske ingeniør, Hubert Cecil Booth, der opfandt den første udgave af den støvsuger, vi kender i dag.

Hvornår kom den første Nilfisk støvsuger?

I 1910 fik Fisker patent på sin første støvsuger, som fik navn efter virksomhedens telegramadresse, der var en kombination af de to ejeres navne - Nilfisk. Den bliver den første elektriske støvsuger i Europa. Nilfisk C1 revolutionerer rengøringen og bliver selve grundstenen for Nilfisk.

Hvor meget suger en støvsuger?

Her angives hvor god støvsugeren er til at gøre rent – altså hvilket arbejde der udføres. Sugeeffekten måles i Watt (W) og ligger typisk mellem 2 W for 1-motors maskiner. Sugeeffekten skal måles for enden af røret på en komplet støvsuger (dvs. med rør, slange og filtre – men uden mundstykke).

Hvorfor hyler støvsugeren?

Hvis din støvsuger larmer skal du først kontrollere, om støvbeholderen eller støvsugerposen er fuld. Er det tilfældet kan det være årsagen til, at støvsugeren er tilstoppet. Kontroller, at udblæsningsfiltret, dysen, slangen, røret, teleskoprøret eller mundstykket ikke er tilstoppet. Du kan også tage mundstykket af.

Hvor mange watt skal en god støvsuger have?

En ny støvsuger må højst være 900 watt ifølge EU's ecodesignkrav. Gå efter en støvsuger på 750 watt eller derunder for at få en energieffektiv støvsuger. Støjniveau under 75 dBFra 75 dB og op kan du ikke føre en normal samtale. De mest stille støvsugere har et lydniveau på under 60 dB.

Hvilken industristøvsuger skal jeg vælge?

Nilfisk VP300 industristøvsuger Der er ganske enkelt tale om den perfekte industristøvsuger til rengøring i dagtimerne. Den er blevet placeret i energiklasse B, så hvis du køber en Nilfisk VP300, så kan du være sikker på, at den ikke kommer til at kræve synderligt meget energi.

Hvad er den bedste støvsuger?

Oversigt over de bedste støvsugere i test ifølge eksperterne
 • 3.1 VORWERK Kobold VK200 – Ledningsfri støvsuger – premium valg.
 • 3.2 Electrolux EUO9GREEN UltraOne.
 • 3.3 Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline.
 • 3.4 Electrolux ESP72DB Silent Performer.
 • 3.5 Nilfisk Elite WCL14P08A1.
 • 3.6 Miele støvsuger – Complete C3 Silence Ecoline.

Hvem er Hjemli?

Skandinavisk Iværksætteri. Vi som har sat os for at tilbyde de bedste hjemartikler, til de bedste priser. Dette gør vi ved at bruge de samme komponenter og dele som anerkendte varemærker, men istedet for at tage 30% ekstra (for varemærke) giver vi dig et kvalitetsprodukt til den reelle pris af de dele som er brugt.

Hvor mange watt skal en ledningsfri støvsuger have?

Støvsugerens har en sugestyrke på 115 Watt. Derudover kører motoren med op til 110.000 omdrejninger pr. minut. De mange omdrejninger betyder, at modellen har en kraftigere sugeevne end mange andre ledningsfrie støvsugere.