:

Hvad kan man forhandle om ved bilkøb?

Table of Contents:

  1. Hvad kan man forhandle om ved bilkøb?
  2. Hvor skal man tage billån?
  3. Hvor meget tjener en bilforhandler på en bil?
  4. Hvad betyder afhentnings tilbud?
  5. Hvad er finansieringsomkostninger?
  6. Hvor er det billigst at låne til en bil?
  7. Hvad tjener en Bilrådgiver?
  8. Hvor meget tjener man som bilsælger?
  9. Hvad betyder afhentning af bil?

Hvad kan man forhandle om ved bilkøb?

Rabat på ny bil Det er helt almindeligt at få rabat ved køb af ny bil. Rabatter kan variere fra mellem 5.000 og op til 30.000 kr. Når du skal forhandle en rabat på den nye bil, skal du fastholde, at du er interesseret i en bestemt bil med en bestemt mængde udstyr og ekstraudstyr.

Hvor skal man tage billån?

Billån kan ligesom alle andre former for finansiering være vanskelig at finde ud af. Det kan derfor godt betale sig at bruge et par aftener på at undersøge markedet for bilfinansiering. Du kan få billån hos både bilforhandlere, banker og realkreditinstitutter.

Hvor meget tjener en bilforhandler på en bil?

Typisk udgør bilforhandlerens provision mellem 3. - 7.000 kr. Men FDM har set provision helt op til 12.000 kr. hos en forhandler.

Hvad betyder afhentnings tilbud?

Disse biler sælges som afhentningstilbud til CVR-nummer. Dette betyder, at der handles mellem to professionelle, og bilerne sælges derfor uden garanti og reklamationsret. Bilerne sælges på denne måde, da de enten er ældre eller har kørt flere kilometer end vores detailkoncept tillader.

Hvad er finansieringsomkostninger?

Finansieringsomkostninger er omkostninger i forbindelse med din finansiering. Det kan eksempelvis være renter eller gebyrer på banklån.

Hvor er det billigst at låne til en bil?

Er du på udkig efter et lån til en bil i mellemklassen til 250.000 kroner og 20 procent i udbetaling, er Alm. Brand Bank og Arbejdernes Landsbank billigst. For et lån på 200.000 kroner i syv år, tilbyder bankerne en ÅOP på 2,1 procent og samlede omkostninger i kroner og øre på omkring 15.00 kroner.

Hvad tjener en Bilrådgiver?

Løn for jobs, der minder om Elinstallatør
Aut. EL installatør39.737 DKK
EL konstruktør, Klimatekniker32.820 DKK

Hvor meget tjener man som bilsælger?

33.501 kr. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn. Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv.

Hvad betyder afhentning af bil?

Afhentningsbiler er typisk biler, som vi hos Starmark har taget i bytte. Disse biler sælges som afhentningstilbud til CVR-nummer. Dette betyder, at der handles mellem to professionelle, og bilerne sælges derfor uden garanti og reklamationsret.