:

Er Cannondale en god cykel?

Table of Contents:

 1. Er Cannondale en god cykel?
 2. Er Trek en god cykel?
 3. Hvilken type cykel skal jeg vælge?
 4. Hvilken MTB til børn?
 5. Hvem forhandler Trek cykler?
 6. Hvad er den bedste citybike?
 7. Hvilken herrecykel?
 8. Hvor stor cykel til 12 årig?
 9. Hvilken geargruppe skal jeg vælge MTB?
 10. Hvor kommer Trek cykler fra?
 11. Hvad er det bedste Shimano gear?
 12. Hvor mange kg kan en cykel holde til?
 13. Hvor meget koster en god cykel?
 14. Hvilken størrelse cykel passer til børn?
 15. Hvad svarer en 28 tommer cykel til?

Er Cannondale en god cykel?

Cannondale cykler er ikke pengene værd og yder ingen garanti Forkerte bremser calibre på cyklen, så det resulterede i ca 5000kr efterbehandling hos andre cykelsmede. Glem alt om Cannondale garanti, de vil ikke erstatte noget som helst. Købte så en nr. 3 Cannondale (4000kr 1januar 2019) fordi nr 2 ikke kunne repareres.

Er Trek en god cykel?

Trek laver fede cykler, men at de, ihvertfald min, ikke kan holde til normalt brug, det sku en ommer. Vil bestemt ikke anbefale trek, elendigt produkt og elendig service i mine øjne og tilsyneladende også i mange andres. Det blev så første og sidste gang, jeg skal have en trek mtb.

Hvilken type cykel skal jeg vælge?

Gode cykelmærker i den bedste kvalitet
 • Cykler - Alle.
 • Avenue Cykler.
 • BLB Cykler.
 • Bottecchia Cykler.
 • Conway Cykler.
 • Ebsen Cykler.
 • Electra Cykler.
 • Falkon Cykler.

Hvilken MTB til børn?

Nogle børnecykler ligner en mountainbike og har et ”offroad”, men er lavet til at køre på asfalt. Det kan være svært at finde en decideret mountainbike i 5-6 års alderen. Langt de fleste mountainbikes med udvendige gear og affjedrende forgaffel begynder først oppe ved 20 tommer størrelserne til de 6-8 årige børn.

Hvem forhandler Trek cykler?

Har du købt din TREK-cykel i Fri BikeShop og søger information omkring service og vedligeholdelse, kan du kontakte din nærmeste Fri BikeShop. Herunder ser du vores nuværende online cykel-sortiment.

Hvad er den bedste citybike?

Hvis du vil have en anbefaling, så er en Mustang Cykel en god ide til en citybike! Mens en citybike på 25.000 kr. måske giver dig mulighed for at komme rundt, så er der muligheder for en 10.000 kr cykel der kan imødekomme dine behov i stedet.

Hvilken herrecykel?

- Fx mountainbiken til skoven, racercyklen til de flade landeveje og så videre. Vil du derimod have en cykel til både at køre på arbejde, cykle længere ture i weekenden og også kunne stikke hen over lidt mere rough terræn, ja så er der også nogle gode all-roundere, du kan overveje.

Hvor stor cykel til 12 årig?

Børnecykler
AlderSkridtlængdeHjulstørrelse
6-8 år53-63 cm20"
7-9 år58-70 cm24"
8-10 år68-76 cm26"
9-12 år75-82 cm26"

Hvilken geargruppe skal jeg vælge MTB?

Hvilken geargruppe man skal vælge afhænger naturligvis af hvad MTB'en skal bruges til, skal den bare bruges til transport fra A-B kan den billigste geargruppe måske sagtens være rigeligt, men skal den bruges i skov i terræn er der behov for en bedre geargruppe der kan holde til den slags forhold.

Hvor kommer Trek cykler fra?

Trek cykler fremstilles fortrinsvis i Kina og Taiwan, men deres toprammer bygges i hovedkvarteret i Waterloo, Wisconsin.

Hvad er det bedste Shimano gear?

Shimano Dura-Ace Geargruppen betegnes som det ypperste inden for komponenter, og har den laveste vægt, det bedste skift og de bedste materialer af alle grupper i Shimanos sortiment.

Hvor mange kg kan en cykel holde til?

Snakker vi hjul, så kan de fleste hjul som sidder på en hverdagscykel, fra starten holde til i hvert fald 100-150 kilo. Men det er klart at man kan tilkøbe hjul til alle hverdagscykler, som kan holde til nogle extra kilo. Dette skyldes som regel at de er monteret med nogle tykkere eger.

Hvor meget koster en god cykel?

En god brugt cykel behøver ikke koste mere end 1.000 kroner. Men der er nogle ting, du skal tjekke for at sikre, at du ikke ender med et cykel-lig. Cykelguide — På et SU-budget er der er gode penge at spare ved at købe en brugt cykel - hvis man altså ved, hvad man skal kigge efter.

Hvilken størrelse cykel passer til børn?

Børnecykler
AlderSkridtlængdeHjulstørrelse
2-3 år40 cm12"
3-5 år45 cm16"
5-7 år52 cm18"
6-8 år53-63 cm20"

Hvad svarer en 28 tommer cykel til?

Dækstørrelse
Cykel SerieDækstørrelser
Herrecykel – Shopper28
Drengecykel – City12 – 26”
Pigecykel - Cruiser26”
Pigecykel – Klassisk26”