:

Hvornår falder implantaterne på plads?

Table of Contents:

 1. Hvornår falder implantaterne på plads?
 2. Hvor længe er man sengeliggende efter BFO?
 3. Hvordan føles begyndende kapseldannelse?
 4. Hvor længe holder Mentor implantater?
 5. Kan man få lavet en kavalergang?
 6. Kan man sove på maven med silikonebryster?
 7. Hvor længe skal man gå med støtte BH?
 8. Hvornår betaler det offentlige brystoperation?
 9. Hvornår må man løfte armene efter BFO?
 10. Hvad er kapselskrumpning?
 11. Hvordan føles et ødelagt implantat?
 12. Hvilken implantater er bedst?
 13. Hvad koster det at få lavet silikone patter?
 14. Hvad koster det at få lavet sine bryster?
 15. Hvor lang tid skal man sove på ryggen efter BFO?

Hvornår falder implantaterne på plads?

Musklerne trækker implantaterne op i de første 3 måneder. Efter 3 måneder falder implantaterne “ned”.

Hvor længe er man sengeliggende efter BFO?

Vi anbefaler, at du ikke ligger på maven i ca. 4 uger efter operationen.

Hvordan føles begyndende kapseldannelse?

Hvordan føles kapseldannelse? Først hvis kapslen er blevet rigtig tyk, taler man om decideret kapseldannelse, idet kapslen nu generer og giver et deformt bryst. Brystet føles hårdt og kan gøre ondt. Risikoen er større, jo længere tid, der går, men man kan se tidlige kapseldannelser - altså allerede efter et år.

Hvor længe holder Mentor implantater?

Mentor implantater findes i forskellige grader af fasthed kaldet cohesive I, II og III. Cohesive II og III er skærefaste implantater med en væsentlig lavere risiko for ruptur og kapseldannelse og derfor med en meget længere holdbarhed (op til 25 år i stedet for 10 år som ved cohesive I).

Kan man få lavet en kavalergang?

Typisk kan man i Danmark få lavet silikonebryster til en pris på 28.000 kr. til 40.000 kr., og derudover kan der forekomme forskellige tillæg. Ønsker man i stedet for at anvende eget fedt til at større bryster, kan man forvente, at det koster omkring 40.000 kr.

Kan man sove på maven med silikonebryster?

man sove på maven efter en brystforstørrelse? Den første tid efter operationen er det vigtigt, at man ligger på ryggen og sover. Som udgangspunkt de første 4 uger efter operationen. Det anbefales også at ligge med nogle store puder, så overkroppen hæves.

Hvor længe skal man gå med støtte BH?

Efter din brystforstørrende operation får du udleveret en støttende BH. Den skal du have på i 6 uger efter din operation – og det er både nat og dag. BH'en sørger for at brysterne bliver beskyttet, og de hjælper også dig selv med at huske på, at du er nyopereret, så du er mere forsigtig med dine bryster.

Hvornår betaler det offentlige brystoperation?

3. Kan jeg få min brystreduktion betalt gennem staten? Du kan få din brystreduktionen gennem staten, hvis din læge anerkender, at du oplever gener og smerter på grund af for store bryster, og han derefter henviser dig til en plastikkirurgisk afdeling på et offentligt hospital.

Hvornår må man løfte armene efter BFO?

De første 4 uger efter operationen du ikke løfte mere end hvad der svarer til en liter mælk. Du heller ikke føre armene længere op end til det punkt hvor overarmene er vandrette, da du vil risikere at såret ved brystmusklen springer op. Du kan gå allerede dagen efter operationen, men lyt til din krop.

Hvad er kapselskrumpning?

Derfor udvikler der sig lige fra starten en ganske tynd bindevævshinde (også ofte kaldet en kapsel) omkring brystimplantatet, som ikke betyder noget. Det er kroppens naturlige reaktion på et fremmedlegeme i kroppen. Som tiden går, kan denne kapsel blive tykkere og tykkere og skrumpe sammen omkring implantatet.

Hvordan føles et ødelagt implantat?

Symptomer på at implantatet er gået i stykker Bristede implantater giver ikke nødvendigvis symptomer, men ofte vil man opleve en hævelse, rødme og lettere svie i brystet pga. en begyndende kapseldannelse. Enkelte gange kan en hævet lymfeknude i armhulen antyde, at et tilsyneladende normalt implantat er gået i stykker.

Hvilken implantater er bedst?

Runde implantater er helt sikkert det bedste valg, hvis du ønsker at få et mindre naturligt udseende. Vil du derimod gerne have et naturligt udseende bryst, skal du nøje overveje, om runde implantater er det rette for dig. Det gælder i særdeleshed, hvis ikke du selv har så meget brystvæv at give af.

Hvad koster det at få lavet silikone patter?

Hvad koster det at få lavet silikonebryster? På Roskilde Privathospital koster en brystforstørrende operation med silikoneimplantater fra 32.000 kr. Prisen kan dog variere meget alt efter, hvilke implantater der anvendes, og hvor store implantaterne skal være.

Hvad koster det at få lavet sine bryster?

Behandling/operation i fuld bedøvelsePris i DKK
Hybrid brystforstørrelse. – Tillæg for fedttransplantation til bryster ifm implantater32.000,-
Brystreduktion52.000,-
Almindeligt stort Brystløft38.000,-
Stort Brystløft med flytning af væv45.000,-

Hvor lang tid skal man sove på ryggen efter BFO?

Den første tid efter operationen er det vigtigt, at man ligger på ryggen og sover. Som udgangspunkt de første 4 uger efter operationen. Det anbefales også at ligge med nogle store puder, så overkroppen hæves.