:

Hvad kan man gøre for at få hvide tænder?

Table of Contents:

  1. Hvad kan man gøre for at få hvide tænder?
  2. Hvorfor er mine hjørnetænder gule?
  3. Hvad koster det at få hvide tænder?
  4. Kan man blege gule tænder?
  5. Er det farligt at blege tænder?
  6. Kan man blege sine tænder med bagepulver?
  7. Hvorfor misfarver klorhexidin tænderne?
  8. Hvor længe holder en blegning af tænder?

Hvad kan man gøre for at få hvide tænder?

Du skal børste dine tænder to gange om dagen – og gerne efter indtag af farvende midler såsom kaffe, te og lakrids, hvilket betyder at en tandbørstning midt på dagen kan være nødvendig. Brug desuden tandtråd, blegende tandpasta (har begrænset effekt i Danmark), tyg blegende tyggegummi og brug mundskyl.

Hvorfor er mine hjørnetænder gule?

"De er mere gule, fordi hjørnetanden simpelthen er tykkere end de andre tænder. Derfor ser man mere af det tandben, som sidder under emaljen. Så derfor kommer tanden til at se mere gul ud, uden at den egentlig er det," siger Ulla Pallesen.

Hvad koster det at få hvide tænder?

Hvad koster det at få hvidere tænder? Prisen på at få hvidere tænder med en klinikblegning ligger mellem 2.350 – 3.495 kr. Prisen er en smule dyrere end en hjemmeblegning, da tandlægen/tandplejeren udfører blegningen på klinikken.

Kan man blege gule tænder?

Uanset om du har interne eller eksterne misfarvninger, kan du få lavet en tandblegning. På den måde kan du få det hvide tandpasta smil, som du går og drømmer om. På en professionel tandklinik kan du få lavet en tandblegning, hvor du opnår et smukt og effektivt resultat, uden at skade tænderne.

Er det farligt at blege tænder?

Tandblegning er som udgangspunkt ikke farligt Derimod er en tandblegning hos tandlægen ganske ufarlig, fordi den bliver udført af professionelle behandlere med stor forståelse for, hvordan behandlingen påvirker tænderne.

Kan man blege sine tænder med bagepulver?

Bagepulver. Der er ikke noget decideret blegende i bagepulver. Hvis man har snavsede tænder, som for eksempel plak på tænderne, kan bagepulver hjælpe til at løsne lidt op i den belægning, så det er lettere at børste af. Men det er kun de udvendige farvestoffer der fjernes, og derfor holder det heller ikke særlig længe.

Hvorfor misfarver klorhexidin tænderne?

Klorhexidin nedbryder nemlig også de naturlige og nødvendige bakterier i tænder og tandkød. Det kan øge risikoen for at få svamp. Behandling med klorhexidin af mundhulen kan medføre forbigående smagsforstyrrelser og midlertidig misfarvning af tænder og tunge.

Hvor længe holder en blegning af tænder?

Holdbarheden af en blegning afhænger af, hvor mange farvestoffer tænderne udsættes for. En genblegning kan blive aktuel efter 2-3 år. Blegning hjemme foregår ved hjælp af en præcist tilpasset blegeskinne, som man får med hjem fra tandlægen sammen med blegemidlet.