:

Er der Wi-Fi i busser?

Table of Contents:

 1. Er der Wi-Fi i busser?
 2. Er der strøm i FlixBus?
 3. Er der toiletter i FlixBus?
 4. Hvad er Wi-Fi koden til FynBus?
 5. Hvordan betaler man en kontrolafgift FynBus?
 6. Hvad er fjernbus?
 7. Hvem kører for FynBus?
 8. Hvor mange busser har FynBus?
 9. Hvor betaler man Togbøder?
 10. Hvor betaler man sin kontrolafgift?
 11. Hvor mange sæder er der i en turistbus?
 12. Hvordan betaler man i FynBus?

Er der Wi-Fi i busser?

Midttrafik har gratis Wi-Fi i alle busser. Du kan nemt koble dig på det gratis netværk. Du vælger blot "Midttrafik Wi-Fi", og der er ingen kode.

Er der strøm i FlixBus?

Vores serviceydelser ombord på FlixBus Vores fjernbus sikrer dig den bedste service, hvor FlixBus tilbyder gratis Wi-Fi med høj hastighed, ekstra benplads, masser af strømstik til dit udstyr og masser af plads til din bagage.

Er der toiletter i FlixBus?

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.

Hvad er Wi-Fi koden til FynBus?

Password: fynbuswifi Bliver konklusionen, at Wi-Fi-løsningen fungerer som den skal, vil FynBus overveje at gøre tilbuddet permanent.

Hvordan betaler man en kontrolafgift FynBus?

Har du brug for hjælp til at betale din kontrolafgift, skal du tage kontakt til din bank. Har du ikke mulighed for at betale din kontrolafgift via netbank, kan du også betale den i FynBus kundecenter.

Hvad er fjernbus?

Fjernbusserne fra FlixBus bringer dig sikkert og godt frem Fjernbusserne er det sikreste transportmiddel på vejen. I følge landets officielle statistikker er bussen den sikreste måde at tilbagelægge fjernrejser på. Med FlixBus kommer du dermed altid sikkert frem.

Hvem kører for FynBus?

Den entreprenør, der vinder et udbud, udfører kørslen med sine egne busser og chauffører. FynBus er ledet af en bestyrelse, der består af repræsentanter for ejerne, dvs. Region Syddanmark og de 9 kommuner. Bestyrelsen bestemmer blandt andet, hvad passagerne skal betale for at køre med busserne.

Hvor mange busser har FynBus?

Passagertal i Fynbus
Fynbus i tal20192020
Passagertal i busser14.521.0009.472.000
Køreplantimer613.716612.621
KøreplanKM18.478.90518.488.724

Hvor betaler man Togbøder?

Du kan betale kontrolafgiften ved hjælp af det FI-nummer, der står nederst på kontrolafgiften (det starter med +71). Her skal du bruge FI-nummeret på samme måde som du ville bruge et indbetalingskort til at betale. Du kan både betale via netbank eller ved fysisk fremmøde i banken.

Hvor betaler man sin kontrolafgift?

kontrolafgift i banken eller via netbank. Du kan også betale din kontrolafgift med MobilePay eller betalingskort her. kontrolafgifter til Movia. Læs mere om gæld til Gældsstyrelsen her.

Hvor mange sæder er der i en turistbus?

Størrelsen på enetages turistbusser kan variere fra cirka 30 og op til 59 siddepladser. Moderne turistbusser er ofte udført som høj- eller dobbeltdækkere. Moderne dobbeltdækkere kan transportere 70 eller flere personer.

Hvordan betaler man i FynBus?

Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på bussen, og vise den til chaufføren, hvis du bliver bedt om det. Når du køber enkeltbilletter i appen, betaler du samme pris som med en kontantbillet, så du kan spare mange penge ved at bestille et rejsekort.