:

Hvad koster offentlig transport?

Table of Contents:

  1. Hvad koster offentlig transport?
  2. Hvordan betaler man i en bus?
  3. Hvad koster City Pass?
  4. Hvor meget koster det at rejse med rejsekort?
  5. Kan man betale med MobilePay i en bus?
  6. Hvad koster City Pass small?
  7. Hvad er turistkort?
  8. Hvilket rejsekort er billigst?
  9. Hvad koster et 3 måneders pensionistkort?

Hvad koster offentlig transport?

Pendlerkort (halv pris for børn 0-15 år) Det koster 60 kr. pr. 30 dage (halv pris for børn). For rejsekort med pendler kombi (med gyldighed i en eller flere af zonerne 1-4) betaler du 1,50 kr.

Hvordan betaler man i en bus?

Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*. Her kan du kun betale med betalingskort - IKKE kontanter.

Hvad koster City Pass?

Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.

Hvor meget koster det at rejse med rejsekort?

Et nyt rejsekort koster 50 kr. Når du bestiller eller genbestiller et rejsekort, betaler du 50 kr. for selve kortet. Kortprisen dækker den omkostning, der er ved at udstede dit kort.

Kan man betale med MobilePay i en bus?

Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på bussen, og vise den til chaufføren, hvis du bliver bedt om det. Når du køber enkeltbilletter i appen, betaler du samme pris som med en kontantbillet, så du kan spare mange penge ved at bestille et rejsekort.

Hvad koster City Pass small?

Et City Pass Small til 24 timer koster 80 kroner, og børn får billetten til halv pris. Normalt koster en billet til to zoner 24 kroner, mens en rejse på fire zoner koster 48 kroner. Der skal med andre ord ikke mange ture til, før dit City Pass har betalt sig hjem.

Hvad er turistkort?

Turistkort til København Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge hele 74 museer og attraktioner, og samtidig frit benytte den offentlige transport uden at skulle bekymre dig om billetter, afstande og priser.

Hvilket rejsekort er billigst?

Rejsekortet er som udgangspunkt det billigste, hvis du rejser mindre end 26 gange på den samme strækning om måneden. Det vil sige højest 13 returrejser. Rejser du mere end cirka 26 gange, kan det bedre betale sig for dig at købe et periodekort. Orange-billetter vil i visse tilfælde være billigere på længere togrejser.

Hvad koster et 3 måneders pensionistkort?

Pris for pensionistkort i 3 måneder 890 kr.