:

Kan ikke forbinde til serveren?

Table of Contents:

 1. Kan ikke forbinde til serveren?
 2. Hvad er en netværks server?
 3. Hvorfor svarer serveren ikke?
 4. Hvordan kommer jeg på trådløst netværk?
 5. Hvad er server fejl?
 6. Hvorfor kan jeg ikke finde mit trådløse netværk?
 7. Hvad kan en server bruges til?
 8. Hvornår fik vi internet i Danmark?
 9. Hvorfor kan min telefon ikke finde WiFi?
 10. Hvad er fejl kode 500?
 11. Hvad er en Error 500?
 12. Kan ikke se tilgængelige netværk?
 13. Hvordan får jeg kontakt med internettet?

Kan ikke forbinde til serveren?

Fejlfinding ved "Ingen forbindelse til serveren" Hvis der ikke er internetforbindelse er der sandsynligvis noget i vejen med det simkort som sidder i telefonen - måske er abonnementet opsagt eller løbet tør for data? Tryk på Drift i menuen øverst til højre, for at se om der kan være driftsproblemer i dit område.

Hvad er en netværks server?

En server er en computer som deler sin data med andre computere på et computernetværk. Disse andre computere kaldes klienter. En server har en stor lagerkapacitet og regnekraft og kan derfor give klienterne adgang til en stor mængde data, som de kan benytte sig af.

Hvorfor svarer serveren ikke?

'DNS-server svarer ikke' betyder, at din browser ikke var i stand til at oprette forbindelse til internettet. Typisk opstår ​DNS-fejl i brugerenden, og kan skyldes fejl på netværket eller internetforbindelsen, forkert konfigurerede DNS-indstillinger eller en forældet browser.

Hvordan kommer jeg på trådløst netværk?

Mulighed 2: Tilføj netværk
 1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
 2. Tryk på Netværk og internet. Internet.
 3. Nederst på listen skal du trykke på Tilføj netværk. Du skal muligvis angive netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysningerne.
 4. Tryk på Gem.

Hvad er server fejl?

500 Serverfejl, også kaldet HTTP fejl 500, er en statuskode, der bliver vist, når serveren ikke kan udføre den handling, man har bedt den om. HTTP fejl 500 kan også opstå, hvis der ikke er forbindelse til databasen eller serveren.

Hvorfor kan jeg ikke finde mit trådløse netværk?

Hvis du vil vide, hvilken Android-version din enhed har, skal du finde og tappe på Indstillinger > Om telefonen > Android-version. Hvis du ikke kan se Om telefonen under Indstillinger, skal du tappe på System. Genstart din enhed, og slå derefter wi-fi fra og til igen.

Hvad kan en server bruges til?

En server er en computer, som deler sine ressourcer såsom periferiudstyr og filer med andre computere, kaldet klienter, på et datanet. Det er muligt for en computer at være klient og server samtidig. Desuden kan det være et program, som modtager forespørgsler fra andre programmer og sender et svar tilbage.

Hvornår fik vi internet i Danmark?

I Danmark og Norden gjorde internettet sit indtog i forskningsverdenen, først på de datalogiske og datatekniske institutter i begyndelsen af 1980'erne. I 1988 blev det danske forskningsnet, DENet, tilsluttet den amerikanske del af internettet gennem det nordiske forskningsnet NORDUnet.

Hvorfor kan min telefon ikke finde WiFi?

Genstart din enhed. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Netværk og internet eller Forbindelser. Afhængigt af din enhed kan valgmulighederne hedde noget andet. Deaktiver Wi-Fi, aktivér mobildata, og tjek, om det gør en forskel. Hvis ikke, kan du prøve at deaktivere mobildata og aktivere Wi-Fi og derefter tjekke igen.

Hvad er fejl kode 500?

500 server fejl betyder, at serveren ikke kan udføre den handling, den er blevet anmodet om. 500 server fejl er en (oftest uventet) fejl på serveren. Det kan være manglende databaseforbindelse eller fejl i en funktion, der under normale omstændigheder burde kunne udføres.

Hvad er en Error 500?

500 Serverfejl, også kaldet HTTP fejl 500, er en statuskode, der bliver vist, når serveren ikke kan udføre den handling, man har bedt den om. HTTP fejl 500 kan også opstå, hvis der ikke er forbindelse til databasen eller serveren.

Kan ikke se tilgængelige netværk?

Hvis du ikke kan se netværksnavnet, skal du logge på din router og se, om den er indstillet til at udsende netværksnavnet. Slut din pc til routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel. Åbn webbrowseren, og skriv IP-adressen til den trådløse router. Tjek dokumentationen til routeren for at finde IP-standardadressen.

Hvordan får jeg kontakt med internettet?

En router skaber netværket ved at sende og modtage trådløse signaler. En router er altså det vigtigste element, når man skal have trådløst internet. Routeren er med et kabel koblet direkte til internettet, eller det kan være koblet til et kabelmodem, som også er forbundet til internettet.