:

Hvad tjener konsulent?

Table of Contents:

  1. Hvad tjener konsulent?
  2. Hvad tjener en selvstændig konsulent?
  3. Hvad får en pædagogisk konsulent i løn?
  4. Hvad kræver det at blive freelancer?
  5. Hvor meget skal man betale i skat hvis man er selvstændig?
  6. Hvad kræver det at blive pædagogisk konsulent?
  7. Hvor meget tjener en PPR?
  8. Hvordan bliver man ungdomskonsulent?
  9. Hvor meget tjener en kommunal ansat?
  10. Hvordan starter man et konsulentfirma?

Hvad tjener konsulent?

Politiske konsulenter tjener i snit 50.600 kr. om måneden, og direktører nærmer sig 118.000 kr. Men hvad får fx chefkonsulenter, analytikere og virksomhedsjurister? Se hele listen over, hvad djøfere i den private sektor får i løn.

Hvad tjener en selvstændig konsulent?

Der er ikke nogen fast timepris eller honorar for selvstændige konsulenter. Det er nemlig et spørgsmål om forhandling mellem dig og kunden. Et vejledende udgangspunkt for dit honorar kan dog være 2,5 gange den gennemsnitlige timeløn, som den privatansatte ingeniør, cand. scient.

Hvad får en pædagogisk konsulent i løn?

Konsulent i Undervisningsministeriet Du kan være ansat som pædagogisk konsulent, specialkonsulent og chefkonsulent (herunder undervisningskonsulent eller undervisningsinspektør). Som konsulent i Undervisningsministeriet, har du en fast basisløn. 39.923,04 kr. 41.089,10 kr.

Hvad kræver det at blive freelancer?

Som freelancer kan du enten arbejde som lønmodtager eller du kan være selvstændig med eget CVR-nummer. Hvis du ønsker at være din egen chef og at have 100% indflydelse på de opgaver, du tager, kan det være en god idé at satse på sidstnævnte og oprette din egen virksomhed.

Hvor meget skal man betale i skat hvis man er selvstændig?

Det betyder, at jo flere penge du tjener, jo mere skal du betale i skat. Selvstændige erhvervsdrivende og topledere betaler normalt ca. 39-43% (for dem med høje lønninger) i skat, og almindelige lønmodtagere mellem 32-38% (for dem med lave og normale lønninger) i skat.

Hvad kræver det at blive pædagogisk konsulent?

Som pædagogisk konsulent kan du videreuddanne dig med den pædagogiske diplomuddannelse. En pædagogisk diplomuddannelse er en kompetencegivende videregående uddannelse, der er normeret til 60 ECTS-point. En pædagogisk diplomuddannelse består af i alt 6 moduler.

Hvor meget tjener en PPR?

23.500 kr. månedlig ekskl. pension, og slutløn- nen efter 10 års ansættelse 28.800 kr.

Hvordan bliver man ungdomskonsulent?

Strukturen på den 1-årige efteruddannelse til ungdomskonsulent. Uddannelsen er på i alt 177 timer, fordelt på 152 undervisningslektioner fordelt på 18 undervisningsdage fra 9.00-16.00 plus 2 internater á 3 dage og en afsluttende fordybningsopgave, som er berammet til 25 timer.

Hvor meget tjener en kommunal ansat?

En folkeskolelærer tjener i gennemsnit 45.700 kr. om måneden før skat, en pædagog tjener 37.400 kr., mens sygeplejersker tjener 41.200 kr. Det fremgår af figuren herunder, som viser lønnen for de 10 største faggrupper (blandt ansatte i kommuner og regioner).

Hvordan starter man et konsulentfirma?

Din tydeligste vej til en ny kunde er dit netværk af tidligere arbejdsgivere og andre, for at få de første projekter startet. Husk dog, at rådgivning og konsulent arbejde begynder og slutter med resultater. Hvis du vil have succes skal du tilbyde og levere ubestridt værdi for dine kunder og alle andre i dit netværk.