:

Hvordan virker LED bånd?

Table of Contents:

 1. Hvordan virker LED bånd?
 2. Hvordan forbinder man led strips?
 3. Hvor meget strøm bruger LED strips?
 4. Hvordan dæmper man LED lys?
 5. Hvordan kobler man LED lys sammen?
 6. Kan man klippe i LED bånd?
 7. Kan man sætte lysdæmper på LED lys?
 8. Hvilke pærer kan lysdæmpes?
 9. Hvordan får man LED lys til at sidde fast?
 10. Kan LED strips afkortes?
 11. Hvilken lysdæmper til LED?

Hvordan virker LED bånd?

LED båndet består af en række meget små LED pærer, som er monteret på et selvklæbende bånd. Selve LED båndet er dermed et elektronisk bånd, som består af en masse små LED dioder, der skaber illusionen om et bånd af LED lys. Båndet er en alternativ lyskilde, som består af et bånd med bøjelige egenskaber.

Hvordan forbinder man led strips?

Når man montere Hue LED strips er det en god ide, at massere lyskæden på plads. Det vil sige, at så snart strippen er monteret på overfladen, skal du trykke hårndt ned langs strippen med en finger og massere strippen helt på plads så du sikre at overfladen med klister bag på strippen sidder helt ned til overfladen.

Hvor meget strøm bruger LED strips?

Hvor meget strøm bruger LED strips? Det afhænger af LED båndets effekt og længde. Hvis din LED strip bruger 10Watt pr. meter og den er 7 meter lang bruger den samlet (10x7) 70Watt.

Hvordan dæmper man LED lys?

Hvis du vil dæmpe dine LED-pærer, kræver det, at du har både LED-pærer, som er dæmpbare, men også en lysdæmper, som er egnet til LED-pærer. Herefter skal du installere lysdæmper og pærer, enten selv eller med hjælp fra din lokale elektriker, og voila, du har dæmpbare og økonomiske LED-pærer!

Hvordan kobler man LED lys sammen?

LED båndets bagside er selvklæbende, men der findes flader, det ikke kan sidde fast på....Sådan sætter du LED bånd op
 1. LED bånd kan købes i de fleste byggemarkeder og overalt på internettet. ...
 2. Klip efter stregerne. ...
 3. Klæb båndet op. ...
 4. Tilbage er der kun at slutte strøm og modtager til og så lege med fjernbetjeningen.
9. dec. 2018

Kan man klippe i LED bånd?

Ofte kan du finde en god pris på internettet. Det smarte ved LED båndet er, at det kan klippes over, så du kan få den længde, du vil have. Du skal blot klippe præcis i de stiplede linjer. LED båndets bagside er selvklæbende, men der findes flader, det ikke kan sidde fast på.

Kan man sætte lysdæmper på LED lys?

En lys-dæmper er nødvendig for at dæmpe LED-pærer. I mange kan du benytte din nuværende lysdæmper. Hver lysdæmper har en minimal effekt, denne effekt er 40-80W. ... Hvis din LED-pærer ikke virker med din nuværende lys dæmper skal du vælge en LED-dimmer 0-150W.

Hvilke pærer kan lysdæmpes?

Du kan både få halogenepærer, LED'er og sparepærer, der kan dæmpes. Men halogenpærer er de eneste, hvor dæmpning altid virker med dine nuværende lysdæmpere.

Hvordan får man LED lys til at sidde fast?

LED båndets bagside er selvklæbende, men der findes flader, det ikke kan sidde fast på. Her må du bruge monteringsklammer, som ofte følger med. 1. LED bånd kan købes i de fleste byggemarkeder og overalt på internettet.

Kan LED strips afkortes?

LED båndet kan afkortes for cirka hver femte centimeter. Der skal klippes præcist igennem den stiplede linje.

Hvilken lysdæmper til LED?

Hvis du har LED-belysning, så er det LED touch lysdæmperen, du skal anvende. LED touch lysdæmperen giver mulighed for at indstille maksimal- og minimumsgrænserne, som sikrer, at lyset ikke blinker ved lavt lysniveau.