:

Hvilke data ligger på SIM-kortet?

Table of Contents:

 1. Hvilke data ligger på SIM-kortet?
 2. Hvordan virker et Datadelingskort?
 3. Hvad er gemt på SIM-kortet?
 4. Kan alm simkort bruges i router?
 5. Hvad skal man huske når man skifter SIM-kort?
 6. Hvad er dobbelt data?
 7. Kan man have samme nummer på to telefoner?
 8. Hvad sker der når jeg skifter SIM-kort?
 9. Hvad koster et ekstra simkort?
 10. Kan man bruge sin mobil som router?
 11. Hvad skal man huske når man skifter mobil?
 12. Hvordan gemmer jeg mine kontakter på SIM-kort?
 13. Hvordan finder jeg mine mailadresser?
 14. Hvor finder jeg mine kontaktpersoner i Gmail?

Hvilke data ligger på SIM-kortet?

Mobilen viser som udgangspunkt alle kontakter lagret på dit simkort. Du kan dog også importere kontakter og lagre dem på mobilen, eller eksportere dem til en anden enhed.

Hvordan virker et Datadelingskort?

Når du tilmelder dig Datadeling, får du et ekstra SIM-kort til dit abonnement. Du kan bruge af din pakkes inkluderede data fra dit Datadeling SIM-kort. Med et Datadeling SIM-kort undgår du et separat data-abonnement til fx din tablet. Det er perfekt til dig, der ikke bruger al mobildata i dit abonnement.

Hvad er gemt på SIM-kortet?

SIM står for Subscriber Identification Module, og selve SIM-kortet er en chip, som indeholder oplysninger om brugerens abonnement inkl. telefonnr. og opkald/SMS-lager. SIM-kortet er med andre ord operatørernes måde at identificere dig og din enhed på.

Kan alm simkort bruges i router?

Hvis du vil bruge et almindeligt mobilabonnement i en 4G-router, er der en enkelt ting, du skal være opmærksom på. De fleste routere kan nemlig ikke finde ud af at bruge dit SIM-kort, hvis der kræves pinkode ved opstart.

Hvad skal man huske når man skifter SIM-kort?

Find simkort nummer på Android Den står under ICCID. Appen er gratis. Simkort nummeret er en sikkerhed for, at du er den retmæssige ejer af nummeret og så er det også en fuldmagt, så dit nye mobilselskab lovligt kan flytte dit nummer.

Hvad er dobbelt data?

Hvis kunden har tilvalgt Dobbelt Data, har kunden adgang til uden opkrævning af forbrugstakst at forbruge en dobbelt mængde mobildata end hvad kunden ellers har adgang til i sit standard mobilabonnement.

Kan man have samme nummer på to telefoner?

Servicen DobbeltSim fra Telenor kan også bruges til at have et abonnement til to mobiltelefoner. Med de to simkort får de to telefoner det samme nummer, men et hoved-simkort og et bi-simkort.

Hvad sker der når jeg skifter SIM-kort?

Husk at gem dine numre på simkortet Hvis du skifter udbyder, så vil du få et nyt simkort. Det er derfor altid en god idé at gemme alle dine numre på dit simkort. Hvis du har ting på din mobil, som du vil være sikre på, at du ikke mister, så gem det på simkortet eller på computeren.

Hvad koster et ekstra simkort?

Herunder er et overblik over de teleselskaber, som tilbyder et ekstra simkort til data. Telmore: ekstra simkort til 29 kroner per måned. Telia: ekstra simkort koster 119 kroner per måned.

Kan man bruge sin mobil som router?

Et mobilt hotspot er en funktion, hvor du kan bruge din mobiltelefon som mobil router. Du kan dele internet fra dit mobilabonnement med din pc eller andre personers smartphone eller computere. Hvis du er et sted uden WiFi, kan du få internetforbindelse direkte fra 4G-mobilnetværket ved at bruge din mobil som modem.

Hvad skal man huske når man skifter mobil?

Tjek dine sms-beskeder, billeder og videoer. Hvis du vil tjekke dine sms-beskeder på din nye enhed, kan du se, hvordan du skifter fra iMessage til Android Beskeder....Før du går i gang
 1. Log ind med din Google-konto. ...
 2. Sikkerhedskopiér dine data. ...
 3. Tjek, at du har Wi-Fi-forbindelse.

Hvordan gemmer jeg mine kontakter på SIM-kort?

Åben “Kontakter” appen på din Android mobil, og importer kontakterne fra eksempelvis USB. Du kan nu gemme kontakterne til dit simkort med din Android mobil.

Hvordan finder jeg mine mailadresser?

Mailadresse til din Google-konto
 1. Åbn din Google-konto.
 2. Under "Personlige oplysninger" skal du vælge Dine personlige oplysninger Mail. Mailadresse til din Google-konto. Hvis du ikke kan åbne denne indstilling, kan du muligvis ikke ændre din mailadresse eller dit brugernavn. ...
 3. Følg vejledningen på skærmen.

Hvor finder jeg mine kontaktpersoner i Gmail?

I hjælp til Gmail angives at man skal klikke på E-mail øverst til venstre i Gmai og så vælge Kontaktpersoner.