:

Hvordan skriver jeg under med digital signatur?

Table of Contents:

 1. Hvordan skriver jeg under med digital signatur?
 2. Hvad er en offentlig digital signatur?
 3. Er en PDF underskrift gyldig?
 4. Hvordan laver man sin egen underskrift?
 5. Hvornår er en underskrift gyldig?
 6. Hvordan underskriver man digitalt på eboks?
 7. Hvad er forskellen på NemID og digital signatur?
 8. Hvad er forskellen på NemID og Nemlogin?
 9. Er en elektronisk underskrift gyldig?
 10. Hvordan skal en underskrift se ud?
 11. Hvordan underskriver man?
 12. Hvad gælder som en underskrift?
 13. Hvad må ens underskrift være?
 14. Kan ikke underskrive ie Boks?
 15. Hvordan skriver man på e-Boks?

Hvordan skriver jeg under med digital signatur?

Hvis ikonet Underskriv ikke findes på værktøjslinjen, skal du klikke på værktøjslinjen og vælge Fil > Tilføj tekst eller signatur. Klik på Tilføj tekst i panelet Jeg skal underskrive for at tilføje tekst som f. eks. dit navn, virksomhed eller titel.

Hvad er en offentlig digital signatur?

Du skal bestille en offentlig digital signatur til dit NemID, som du har fået i banken. En offentlige digital signatur er et certifikat, der bruges på offentlige hjemmesider.

Er en PDF underskrift gyldig?

Ja, elektroniske og digitale signaturer er bindende, selvom det kan variere afhængigt af stat og land. Begge typer af signaturer eller underskrifter er juridisk bindende egenskaber ved ethvert dokument, du underskriver.

Hvordan laver man sin egen underskrift?

Scanne og indsætte et billede af din håndskrevne underskrift
 1. Skriv din underskrift på et stykke papir.
 2. Scan siden og gem den på computeren i en almindeligt filformat: . ...
 3. På fanen Indsæt skal du klikke på Billeder > Billede fra fil.
 4. Find det billede, som du vil indsætte, og klik derefter på Indsæt.

Hvornår er en underskrift gyldig?

Der findes ingen krav til en gyldig underskrift En underskrift er til for at bekræfte en parts hensigt med et dokument. Underskriften er derfor til for at man kan erklære sig enig i de krav og betingelser, der fremgår af dokumentet som typisk vil være en aftale eller kontrakt.

Hvordan underskriver man digitalt på eboks?

Underskriveren åbner e-Boks, hvorfra der er adgang til dokumentet, som underskrives ved hjælp af NemID. Underskriveren har også mulighed for at afvise underskrift af dokumentet. 4. Det underskrevne dokument arkiveres i e- Boks, hvor underskriver altid kan finde det.

Hvad er forskellen på NemID og digital signatur?

NemID adskiller sig fra den tidligere digitale signatur ved at: Du ikke skal installere NemID på din computer. Du kan tage NemID med dig på farten. Du skal bruge både et selvvalgt bruger-id og adgangskode, og du skal bruge et nøglekort.

Hvad er forskellen på NemID og Nemlogin?

NemLog-in er din dør til en række offentlige selvbetjeningsløsninger. For at åbne den skal du bruge din personlige elektroniske nøgle, som er din NemID. Med NemLog-in nøjes du med én indgangsdør. Uanset om du vil se din skattemappe, flytte adresse eller ændre den konto, din Nemkonto benytter.

Er en elektronisk underskrift gyldig?

En elektronisk underskrift er det samme som en digital signatur, også betegnet som en digital underskrift. Den form for underskrift skal validere at du er den, som du giver dig ud for at være. For at understrege, den underskrift du laver digitalt er lige så bindende som den underskrift, du sætter på et papir.

Hvordan skal en underskrift se ud?

Der findes som sådan ikke krav til, hvad din underskrift skal indeholde da din underskrift er personlig. Den kan i teorien blot bestå af krusseduller, dine initialer eller lignende. I mange dokumenter vil det dog være påkrævet at ens fulde navn skal opgives, men der er intet krav til underskriften.

Hvordan underskriver man?

Når du har signeret digitalt, skal du ind til en notar i den lokale skifteret og vedkende dig fuldmagten. Advokaten vil sende en vejledning i, hvordan dette præcist gøres, og hvor den nærmeste skifteret ligger. En generalfuldmagt kan enten underskrives foran to neutrale vidner eller foran en notar i skifteretten.

Hvad gælder som en underskrift?

Hvad er en gyldig underskrift? En underskrift er en persons navn skrevet af vedkommende, som bekræfter, at de har indgået en aftale eller handel. Det bliver også kaldt for en signatur. En underskrift kan både være på fysiske papir eller som digital signatur.

Hvad må ens underskrift være?

Der findes som sådan ikke krav til, hvad din underskrift skal indeholde da din underskrift er personlig. Den kan i teorien blot bestå af krusseduller, dine initialer eller lignende. I mange dokumenter vil det dog være påkrævet at ens fulde navn skal opgives, men der er intet krav til underskriften.

Kan ikke underskrive ie Boks?

Har du problemer med at oprette underskrivere eller med delegering af et dokument til en underskriver, så kontakt e-Boks brugersupport Erhverv på tlf: +45 82 30 32 30.

Hvordan skriver man på e-Boks?

Sådan skriver du en ny meddelelse
 1. Log ind på www.e-Boks.dk.
 2. Tryk på "Skriv Ny Post" i Mit Overblik.
 3. Søg efter den modtager du gerne vil skrive til ved at trykke på "Til:"-feltet.
 4. Vælg den postkasse du gerne vil skrive til (det 'emne' din henvendelse drejer sig om).